De bedste videokameraer til køb for børn

August 25

De bedste videokameraer til køb for børn

Når du køber et videokamera for børn er der en masse ting at tage i betragtning. Hvis du har et lille barn skal kameraet være holdbar, let at greb og nem at betjene. Kameraer bygget for børn normalt tage ikke video i høj kvalitet; for en teenager, vil du ønsker et kamera, der tager højere kvalitet video men er billig og robust, og giver flere Redigeringsindstillinger.

VCamNow af Hasbro

VCamNow er et robust, kid-venlige videokamera og kan dobbelt som en webcam og en digital kamera. Det har en 1,5-tommer LCD-skærm og registrerer 320 af 240 opløsning på 10 billeder per sekund. Fuld bevægelse video kræver 30 frames per sekund, så dette kamera ikke giver komplet flydende bevægelse. Kameraet leveres med software til brænding af CD-film, kan tilsluttes et TV, og kan også tage 1,3 megapixel digital billeder. Kameraet sælger normalt for omkring $90.

Vidster af Mattel

Vidster er omgivet i grå plastik støbt for små hænder. Den er udstyret med 32MB hukommelse indbygget, hvilket giver dig ca. seks til otte minutters video- og en SD udfoldelse rille for op til 512MB mere. Det optager med 320 af 240 opløsning ved 15 frames per sekund. Dette kamera også en LCD farvedisplay, en mount for et stativ, indbygget mikrofon og en aftagelig håndtag i bunden. Videoen kan afspilles på TV eller via din computer, og det koster omkring $80.

Flip Video Ultra af ren Digital

Klappen er en nemme-hen til-hjælp, affordable video kamera. Det er ikke lavet til børn, men ville være et glimrende valg for en ældre barn eller teenager. Dette kamera omfatter en 1.5-tomme kolorere LCD raster, bygget-i microphone og højttaler, i-kamera movie redigering og kan monteres på et stativ. Flip poster, 640 x 480 opløsning på fuld bevægelse video og er anvendelig i 1GB eller 2GB versioner; 1GB tager omkring 30 minutter af video og 2GB kan tage 60 minutter på højeste kvalitet indstilling. Dette kamera har også 2 x digital zoome. Du kan købe en Flip Video Ultra for $149.

EZ205 Lille vidunder af RCA

Den lille spekulerer på er en anden teen-venlige, simpelt, billigt videokamera. Dette kamera registrerer i en smule dårligere kvalitet end Flip Ultra men udstyret med en vende-ud LCD display og en slot til ekstra hukommelse. Det kommer med en 1GB micro SD kort, men dit barn kan bytte det for op til 8GB eller bare holde ekstra kort på hånden når kameraet fylder. Det også har en indbygget mikrofon og højttaler og kører på to AA-batterier. Den lille spørger er let og kan nemt passe ind i en lomme. Du kan afhente en lille spekulerer videokamera for omkring $120.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com