Hvordan du tilslutter en RCA TV til en Computer

May 7

Hvordan du tilslutter en RCA TV til en Computer

RCA tv-apparater er fremstillet med forskellige typer af stik til at tilslutte et bredt udvalg af elektronisk udstyr. TV'et kan endda bruges som en computerskærm, når den er tilsluttet til en PC med et skærmkort. Adapteren konverterer en VGA (video graphics array) kabel, der bruges til at forbinde med en computer i et S-video eller composite video-forbindelse, der vil arbejde med RCA-TV. Mange VGA-adaptere inkluderer S-video og composite video havne for alsidighed.

Instruktioner

• Sæt et S-video eller composite videokabel i den tilsvarende video-indgangsstikket på bagsiden af tv'et. S-video giver et bedre billede, så brug kablet hvis RCA har en S-video jackstik, som er rund med fire huller i midten. Runde, gule composite-videostikket kan bruges, hvis S-video er ikke tilgængelig.

• Fastgør anden enden af kablet til de tilsvarende stik (composite eller S-video) på en VGA-adapter.

• Tilslut den ene ende af VGA-kabel til adapteren ved foring op de tre rækker af pins i kabel stik med huller i adapteren. Den brede ende af stikket skal vendes opad, når du skubber plug på kortet. Twist låse knop på hver side af stikket med uret for at holde kablet til adapteren.

• Skubbe stikket i anden enden af VGA-kablet til VGA-porten på computeren, typisk langs bagsiden af tårnet eller kanten af en bærbar computer. Lås kabel stikket i computeren ved at stramme bolten på hver side af stikket.

• Tænd for computer og TV, så tryk på "Input" eller "Source" knappen på fjernbetjeningen RCA flere gange indtil computer desktop vises på TV.

• Klik på kontrolpanelet for at vælge "Display", der ligner en computerskærm, på TV-skærmen. Klik på venstre museknap på opløsning justering slider control og træk til venstre eller højre for at indstille TV-skærm til dine personlige præferencer. I Windows 7, skal du vælge "Juster skærmopløsningen" i afsnittet "Udseende og personalisering".

Tips & advarsler

  • Frakobl strømkablet TV før koble op RCA-tv til en computer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com