Sådan nulstilles anslåede blækniveau

April 13

Sådan nulstilles anslåede blækniveau

Når du genopfylde en blækpatron med en blæk genpåfyldning kit, du unddrage udgifter til indkøb af dyre nye blækpatroner. Dog, når du indsætter den genopfyldt blækpatron i printeren, vil printeren stadig genkende blækpatron som tom. Dette gør den genopfyldt blækpatron praktisk taget ubrugelige medmindre du nulstille blækpatron chip. For at gøre dette, skal du bruge en enhed kaldet en blæk chip resetter. Disse enheder nulstille dine blækpatroner til fuld status i løbet af sekunder. Efter nulstilling, kan du bruge de genopfyldt blækpatron i printeren.

Instruktioner

1 Sikre at den blæk chip nulstille enheden er placeret på en sådan måde, at benene opad.

2 Anbring benene, så de står chip på blækpatron. Skubbe de to elementer sammen, indtil benene er forbundet med chip. Lad enheden og chip forbundet indtil den lyser oven på indretning grøn, hvilket betyder, at blækpatronen er blevet nulstillet. Det tager normalt omkring 10 sekunder.

3 Åbn printeren, og Indsæt blækpatronen i slidsen til udskrivning. Udskrive en testside for at rense blækpatronen. Hvis en testside udskrives korrekt, var nulstillingsprocessen vellykket.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com