Gør det selv-let bly sporing for begyndere

January 14

Gør det selv-let bly sporing for begyndere

En række ledende tracking software muligheder der findes. Disse programmer alle kommer med visse begrænsninger, og synes at fungere bedre for nogle virksomheder end andre. Hvis du er en lille virksomhed lige begyndt at spore kundeemner, kan du bygge din egen bly sporing ved at kombinere et regnearksprogram og et adressekartotek indsats.

Instruktioner

1 Vælg de vigtigste oplysninger nødvendige for dit salgsteam. Dette omfatter oplysninger om kontaktperson, telefonnummer, e-mail-adresse, type af virksomhed, potentielle vækst modeller og seneste kontakt dato.

2 Udvikle et regneark, som indeholder alle de relevante oplysninger i en logisk og let for at læse måde. Strømline oplysninger.

3 Medtage en kolonne, der kan opdateres med sidste kontakt og resultatet af denne kontakt. Dette hjælper med at holde dit salgsteam up-to-date med den sidste kendte kontakt.

4 Log alle kontakt med bly. Dette omfatter opkald, tekster og e-mails.

5 Sætte alle yderligere oplysninger i en klient-fil, normalt i en fælles elektronisk adressebog. Dette gemmer de fuldstændige oplysninger, mens regnearket tilbyder en hurtig reference til daglig brug.

6 Starte et nyt ark ugentligt eller månedligt afhængigt af hvor meget aktivitet du har. Marker kun den seneste aktivitet på den nyere ark. Dette gør det muligt at strømline oplysninger.

7 Gem det gamle ark som et arkiv. Holde det efter dato, så du har adgang til alle trinene.

8 Sammenholde dit regneark med en kalender log af opkald, møder og e-mails. Dette giver dig en måde til hurtigt at trække op alle relevante oplysninger sendes via e-mail.

Tips & advarsler

  • Holde en kollektiv online kalender til at holde alle medlemmer up-to-date.
  • Har en statusmøde en gang om ugen, hvor arket kan opdateres af alle gruppemedlemmer. Det nye ark skal mailes ud efter alle de nye data er indsamlet.
  • Omfatte daglige og ugentlige tjeklister for alle medlemmer. Dette hjælper med at give folk en reference hver dag.
  • Efter et par måneder, kan du udvikle grafer for at holde styr på hvor dine kundeemner panorering ud og hvordan sælgerne klarer. Dette medvirker til at angive fremtidige mål.
  • Sammenkæde for mange programmer kan forårsage problemer med effektiviteten. Mens det ser ud til at give dig flere oplysninger, vokser undertiden det bare til en uregerlig mængden af data.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com