Hvordan kan jeg få billeder fra internettet & sætte dem på min Facebook profil billede?

April 13

Den sociale internetværks hjemmeside Facebook kan du dele en bred vifte af oplysninger med dine venner, herunder din alder, placering, uddannelse, arbejdsgiverne og billeder af dig, dine venner og familie. Dit profilbillede på Facebook er din vigtigste billede, der vises flere steder i Facebook og du kan ændre dette billede på når som helst. Selvom dit profilbillede er generelt et billede af dig selv, kan du ændre det til din foretrukne dyr, sportshold eller en landskab billede. Hvis du finder et billede på internettet, som du gerne vil have som din Facebook profilbillede, skal du gemme billedet på din computer og uploade det til Facebook-websted.

Instruktioner

1 Find et billede på internettet, som du vil føje til din Facebook-profil.

2 Højreklik på billedet og klik på "Gem billede som." Vælg en destination på din computer og klik på "Gem."

3 Log ind på din Facebook konto og klik på "Profil."

4 Klik på linket "Billeder" i venstre kolonne af din profil, under dit profilbillede.

5 Klik på knappen "Upload billeder" i øverste højre hjørne af din skærm.

6 Klik på "Vælg billeder" og navigere til den placering, du gemte billedet.

7 Dobbeltklik på billedet og en dialogboks med det billede upload fremskridt vises på skærmen. Angiv et albumnavn i feltet "Navn på albummet" og placeringen af billedet i feltet "Placering".

8 Vælg, om du vil billedet synligt for alle, venner af venner eller bekendte kun, og klik på "Opret Album" når upload er fuldført.

9 Klik på billedet for at forstørre det på skærmen.

10 Klik på linket "Gøre profilbillede" under billedet. Facebook fjerner din tidligere profilbillede fra din profil og erstatter den med det nye billede.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com