DIY bil Amp Rack

March 31

DIY bil Amp Rack

Forstærker stativer giver flere fordele i en tilpasset bil stereoanlæg. Ud over at give et sikkert sted for forstærker placering, kan du placere sekundære stereo udstyr såsom delefiltre og kondensatorer på forstærkeren rack til at rydde op din stereo installere. Bygge en forstærker rack er en simpel affære, der kan gøres med grundlæggende hånd værktøjer og fastklæbe.

Instruktioner

• Afmåle den tilgængelige plads hvor du ønsker at montere din forstærker, ved hjælp af et målebånd. Gode steder omfatter sidepanelerne i din kuffert eller mod backseats. MDF kommer i mange størrelser, precut. Du kan købe et stykke, der er tæt på den størrelse, du har målt ud eller bruge en stiksav eller nedstryger til at skære din MDF passer til dine ønskede mål.

• Placer din MDF panel på et bord og bruge tæppe lim til at dække panelet i automotive tæpper. Bruge en korte pistol til fold over kanterne og sikre tæpper på den nonvisible side af forstærkeren rack. Lad bestyrelsen sidde i mindst 30 minutter at tillade klæbemiddel til at helbrede.

• Placer din forstærker og andet udstyr om bord i den position, du ønsker at montere, derefter markere monteringshuller for komponenterne. Brug en boremaskine til at starte en lille pilot hul og derefter bruge træ skruer til at sikre forstærker til tæppebelagt MDF bestyrelsen.

• Montere amp rack i dit køretøj. Du kan gøre dette ved hjælp af skruer til at montere rack til placering. Du kan også bruge tunge dobbeltsidet Velcro holde amp på plads, eller bruge klæbemidler. Tyk sektioner af Velcro holder selv tunge stativer sikkert Hvis rack er placeret flade. Ved hjælp af en Velcro fastener har fordelen at være flytbare. Hvis du montering rack mod bagsædet, åbne polstring og finde metalramme beslag på bagsædet. Bore et lille pilot hul og bruge metal skruer til at sikre amp til rammen. Gøre ikke blot skrue rack til udfyldningen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com