FaceTime fungerer ikke på iPhone 4

April 19

FaceTime er en funktion, som findes på iPhone 4, der giver dig mulighed for at videochatte med andre iPhone ejere med front kameraet på din telefon. Hvis du vil bruge FaceTime, skal du oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Hvis FaceTime ikke fungerer på din iPhone, kan du udføre et par fejlfindingstrin, som omfatter kontrol, FaceTime er aktiveret, kontrollerer, at der er ingen restriktioner blokering FaceTime og kontrollere, at din iPhone er i stand til at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Hvis disse fejlfindingsprocedurer ikke virker, kan du prøve at genstarte enheden eller skiftevis, nulstille alle indstillinger for iPhone.

Instruktioner

• Tryk på "Indstillinger" på startskærmen på din iPhone og derefter rulle ned og tryk på "Telefon." Sørg for at "FaceTime" er indstillet til "ON." Hvis ikke, skal du trykke på "OFF"-knappen for at ændre det til "ON."

• Tryk på "Indstillinger" på startskærmen, og kontroller, at du har Wi-Fi connectivity aktiveret på din iPhone. Hvis "Ikke tilsluttet" vises ud for "Wi-Fi," Tryk på indstillingen "Wi-Fi" og kontrollere, at "Wi-Fi" er indstillet til "ON." Hvis denne indstilling ikke er aktiveret, tryk på "OFF"-knappen for at ændre det til "ON." Tryk på et netværk på listen over netværk i afsnittet "Skal du vælge et netværk" og Angiv netværk adgangsnøgle, hvis du bliver bedt om.

• Tryk på "Indstillinger" på startskærmen, og tryk på "Generelt". Rul ned og tryk på "Begrænsninger." Kontroller, at indstillingen "FaceTime" er indstillet til "ON." Tryk på "OFF"-knappen for at ændre det til "ON" Hvis det er nødvendigt.

• Tryk på knappen "Hold/Power" i toppen af iPhone og holde den nede i ca fem sekunder. Lad fingeren glide over skærmen på "Skub til Power Off"-skyderen for at slukke iPhone. Vent cirka 30 sekunder. Tryk på knappen "Hold/Power" i to sekunder for at genstarte iPhone.

• Tryk på "Indstillinger" på startskærmen. Tryk på "General." Rul ned til bunden af siden og tryk "Reset". Tryk på "Nulstil alle indstillinger." En advarsel menu vises. Tryk på "Nulstil alle indstillinger" igen. IPhone vil nulstille.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com