Sådan foretages fejlfinding af farve på en skarp 42 fladskærm

May 19

Sådan foretages fejlfinding af farve på en skarp 42 fladskærm

Fladskærms-tv er populære forbrugerelektronik med meget fleksible anvendelser. De kan udnyttes som tv og computer skærme og kan placeres på vægge eller bordplader. På grund af deres popularitet er de masse produceret for at holde trit med efterspørgslen. En af de største fladskærm producenter er skarp, som giver mange forskellige størrelser, herunder 42 tommers modeller. På grund af masseproduktion, kan de have fejl eller problemer, herunder problemer med farvekvaliteten. Det er muligt at afhjælpe problemet fra hjem uden behov for en reparation specialist.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af farve på en skarp 42 fladskærm

• Frakobl alle enheder tilsluttet til fjernsynet og slukke den. Tænde den igen og igen enheder sikkert til deres input. Test én enhed ad gangen for at kontrollere, hvis spørgsmålet har at gøre med enhederne eller input. Også justere indstillingerne billede tilstand på enhederne og sikre komponent-kabler er tilsluttet de rigtige input.

• Hvis en enhed er forbundet med komponent-kabler, kunne en defekt plug fordreje farvekvalitet. Komponent-kabler adskille signaler i tre farver (rød, grøn og blå) og hvis stikket er defekt så enhver farve kunne være forsvundet fra billedet. Prøv at erstatte komponent-videokablet i tilfælde af den er beskadiget eller blive defekt.

• Justere indstillingerne på fjernsynet ved at åbne menuen. TV er sat til alt for lyse indstillinger til showroom formål og skal tilpasses til dit hjem. Skifte billede tone og også farvetemperaturen. Justere indstillingerne baseret på din visningsvinkel og afstand for at finde den rigtige kombination. En video kalibrering DVD kan bruges til at justere tv-farvekvalitet.

• Justere belysning i rummet eller visningsområde hvis det er muligt. Typen belysning kan også påvirke den måde, skildring seriøs er vist på skærmen. En lysdæmper område er bedre for billedkvaliteten.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com