Sådan læses kopi beskyttede dvd'er

July 7

Sådan læses kopi beskyttede dvd'er

De fleste dvd'er købt i en butik kommer med en form for kopibeskyttelse. Dette er for at forhindre dem, der anvendes til ulovlige formål. Et eksempel på dette ville være når nogen køber en disk, og derefter gør en kopi og giver det til en ven gratis. Dette er ulovligt, og kopi beskyttelse er at forhindre der. At lave en kopi af en kopibeskyttede DVD er vanskeligt, simpelthen læsning en, er ikke så svært overhovedet.

Instruktioner

• Sætte disken i din DVD-afspiller. Langt størstedelen af alle kommercielt tilgængelige dvd'er, der har film eller TV-shows på dem er kopibeskyttede. På grund af dette vide DVD-afspiller automatisk, hvordan at læse en af disse diske. Blot åbne din DVD-afspiller CD-skuffe, sætte disken med data siden ned og lukke diskskuffen. DVD vil derefter indlæses automatisk og vise dens indhold på din tv-skærm.

• Sæt disken i computerens DVD-drev. Hvis det er en data-DVD, en DVD, der indeholder et PC spil, eller endda en DVD, der indeholder en film eller TV-show, kan du også afspille disse diske på din computer. Blot åbne din DVD drive diskette bakke, sætte disken i bakken med data siden ned, og luk skuffen.

• Åbn ikonet "Min Computer" på skrivebordet.

• Klik på ikonet for DVD-drevet i mappen "My Computer". Dette vil forårsage disk til at spille. Hvis det er en data-DVD, vises en mappe vise dens indhold. Hvis det er en DVD, der indeholder et videospil, en nytte vises, vil lade dig installere det på din harddisk. Hvis det er en video-DVD, vil computerens standard DVD spiller software indlede og afspille indholdet af disken.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com