Sådan aktiveres en Cricket trådløse Cell Phone dig selv

March 26

Sådan aktiveres en Cricket trådløse Cell Phone dig selv

Cricket Wireless tilbyder flere muligheder for celle foretage en opringning aktivisering, herunder i butikken, telefon og online. Sidstnævnte tilbyder de fleste bekvemmelighed, fjerne telefon hold gange og pendler til en Cricket Wireless placering. Du kan aktivere telefonen uden hjælp fra en Cricket Wireless medarbejder i blot et par klik.

Instruktioner

• Oplad din Cricket celle foretage en opringning bruger den oplader, der fulgte med det eller en kompatibel udskiftning oplader. Gå til webstedet Cricket og klik på linket "Aktiver" i øverste højre hjørne af siden.

• Fjern telefonens batteri for at afsløre en mærkat. Finde serienummer, som er den længste nummer, der vises på mærkaten. Det kan skrives som DECESN, ESN eller DEC antallet. Indtast det i den "min telefon serienummer" space på webstedet Cricket. Komplet forudsat puslespillet som pr instruktioner, som typisk kræver, at du kan markere alle af en bestemt form. Klik på "Næste".

• Udfyld online indsendelse form på den side, at indtaste dine personlige oplysninger, herunder navn, adresse, telefon nummer emailadresse og fødselsdato, i felterne. Klik på "Næste".

• Vælg en trådløs agte. Cricket PAYGo månedlige planer range i pris fra $25 til $35. Vælg mellem 300 og 1000 månedlige minutter. Hver plan tilbyder ubegrænset mobil Web-data, og ubegrænset tekst, billede og video-beskeder.

• Give din kredit eller debet kortoplysninger i felterne på den resulterende side, eller hvis du betaler med check, indtaste din bankkonto og registreringsnumre. Klik på "Komplet aktivering" og Bemærk dine betalingsoplysninger bekræftelse. Begynde at bruge din mobiltelefon straks.

Tips & advarsler

  • Cricket Wireless tilbyder interaktive enhed tutorials--se linket i afsnittet ressourcer--så du kan få mest muligt ud af din telefon.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com