Sådan fjernes en Truck Cap fra en lastbil

June 28

Sådan fjernes en Truck Cap fra en lastbil

For det meste lavet af glasfiber og ikke overdrevent tunge, lastbil caps er akavet og temmelig pladskrævende at fjerne. Der er mange mennesker, der har designet en måde at fjerne caps af sig selv, men det er bedst at rekruttere nogle hjælp, hvis du ikke ønsker at skade lastbilen eller fælles landbrugspolitik. Hvis du leder efter flere lastrum midlertidigt eller for at fjerne fælles landbrugspolitik for god, dette projekt ikke vil tage en masse tid.

Instruktioner

• Åbn vinduet bageste kasket og lastbilens bagsmæk.

• Klatre i lastbil seng og afbryde eventuelle ledninger til tredjelande bremse lys og indvendige dome lys, hvis relevant. Mens de fleste grisehale elektriske forbindelser, hvis funktion enkel plug type forbindelser er installeret korrekt, skal du muligvis et par af bidetang til at klippe ledningerne.

• Markere indersiden af seng jernbane til truck cap leddene i flere steder med et fedt blyant eller markør, hvis du har tænkt dig om udskiftning af fælles landbrugspolitik. Dette vil hjælpe dig med at justere fælles landbrugspolitik under geninstallation.

• Fjern de fire cap klemmer på hvert hjørne af lastbil sengen. Hvis cap klemmer bruges til at holde fælles landbrugspolitik til seng skinner, vil en skralde og socket være påkrævet. Nogle mennesker bruger regelmæssig C-klemmer til at holde caps til bed rails.

• Ansætte tre andre mennesker for at hjælpe dig med at ophæve fælles landbrugspolitik ud af bed rails. Placer en i hvert hjørne af fælles landbrugspolitik. Løft fælles landbrugspolitik og bære det over til en sikker placering. Du kan gøre dette med kun én anden hjælper hvis det ønskes - en på hver side - men hvis du interesserer dig maling job på seng jernbane eller fælles landbrugspolitik, er det bedst at have tilstrækkelig arbejdskraft til at udføre opgaven effektivt og omhyggeligt.

Tips & advarsler

  • Hvis du har planer om at erstatte fælles landbrugspolitik, kan du lade skum polstring, hvis det er relevant, på seng jernbane. Mens det er bedst at fjerne og udskifte det til forsegling formål, er beslutningen op til dig. Hvis du fjerner hætten permanent, kan du finde rengøring løsning på de fleste Bilreservedelsforretninger at rengøre klæbrig skum polstring af bed rails uden at beskadige maling på bed rails.
  • Vær sikker på ikke at efterlade nogen bekkasin ledninger eller grisehale stik tilslutninger åben og sårbar over for miljøet. De fleste elektriske cap forbindelser integrere ledningsnet til at baglygterne. Efterlader dem sårbare kan skabe fremtidige elektriske problemer med den bageste belysning på lastbilen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com