1989 S-10 fejlfinding

October 23

To door modellen af 1989 Chevrolet S10 kom udstyret med en 2,8 liters 6 cylindret motor. Motoren produceret 125 HK og 160 fod-pund af drejningsmoment. Det kom standard med en fem-hastighed manuel transmission og fire-hjulet blokeringsfri bremser. Denne lastbil kan rumme op til fem personer. Fordi S10 lastbilen er bygget med så mange forskellige dele, systemer og komponenter, det kan være en udfordring for at vide, hvad der skal være fast eller udskiftes for at løse et problem, du oplever med køretøjet. En måde at fejlfinde din S10 er ved at undersøge fra producenten tilbagekaldelse information og kontrol for at se om de passer til problemerne du har med lastbilen.

Instruktioner

• Check de øvre og nedre bolte på din lastbil Styreaksel hvis rattet ikke Drej forhjulene uden en masse ekstra indsats eller hjulene ikke reagerer på rattet vender korrekt. Forbindelsen mellem den mellemliggende styreakslen og styreanlæg kobling var ikke svejset sammen ordentligt og kan komme løs. Når denne forbindelse kommer løs åg knivspids bolt kan bære på splines af styreakslen. Dette slid på de styrende aksel splines vil i sidste ende medføre styreakslen helt adskilt fra styreanlæg og øge chancerne for en ulykke. De øvre og nedre bolte på styreakslen skal være re tilspændes til producentens specifikationer.

• Kig på forlygterne på din lastbil hvis forenden af køretøjet har en lav sigtbarhed fra side om natten. Forlygterne kan være eftermarkedet dele, der blev fremstillet af K2 Motor Corporation og er i overensstemmelse ikke med føderale motorkøretøj sikkerhedsstandarder, der er fastsat af USA 's Department of Transportation. Disse forlygter har ikke den krævede rav side reflektorer og vil mindske synligheden af S10 i løbet af natten kørsel. Erstatte forlygterne med et sæt, der omfatter disse side reflekser.

• Inspicere motoren køling fan blade forsamling inde i motoren på din lastbil, hvis du kan se dele eller stykker af blade mangler. Den konstante stress på fan mens motoren kører kan forårsage nogle eller alle af Turbineblade til at bryde. Hvis nogen af disse vinger bryde mens kølerhjelmen af lastbilen er åben og individ stående i nærheden af blæseren de kunne blive ramt af den knuste blade og blive såret. Installere en ny motor afkøling fan blade forsamling for at undgå dette resultat.

Tips & advarsler

  • Altid rådføre sig med en kvalificeret mekaniker, hvis du ikke er sikker på, om du har ordentligt fejlfinding af køretøjet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com