Sådan får du gratis Cellular Service

November 17

Telefon rabatter for familier med lav indkomst har eksisteret siden 1984 gennem det føderale "Livline" program men kun var tilgængelige via fastnet virksomheder. Den føderale regering har godkendt visse trådløse virksomheder mulighed for at tilbyde "Livline" program, og nu lavindkomsthusholdninger i 31 forskellige stater, som i 2010, har adgang til en gratis mobiltelefonen og gratis airtime minutter hver måned.

Instruktioner

• Bestemme, hvis den stat du bor i er serviceret af en af de trådløse virksomheder tilbyder programmet "Livline". Selskabernes hjemmesider så du kan indtaste dit postnummer Bestem din berettigelse.

• Udfylde ansøgning online for den trådløse firma du har valgt at bruge. Ansøgningen består af dit fulde navn, adresse, kontaktinformation, fødselsdato og personnummer.

• Kontroller, at du er berettiget til programmet "Livline". Den trådløse selskab vil informere dig om hvad du skal indsende til dem for at kvalificere dig under din tilstands regler. De fleste stater kræver bevis for deltagelse i mad-stempel, Medicaid, offentlige-boliger-bistand eller supplerende sikkerhed indkomst programmer. Du kan også kvalificere baseret på din indkomst. Hvis du kvalificerer dig baseret på indkomst, skal du give bevis for din indkomst.

• Igen bekræfte med trådløse selskabet hvert år for at holde din trådløse tjeneste.

Tips & advarsler

  • Du kan modtage kun en "Livline" rabat pr. husstand. Du skal annullere rabatten på dit hjem telefon til at modtage gratis cell-phone minutter.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com