Sådan gendanne slettede SMS-beskeder fra din mobiltelefon

September 11

Nogle mennesker tror, det er ikke muligt at gendanne slettede SMS-beskeder fra din mobiltelefon, men i virkeligheden, i mange tilfælde, du kan. Afhængigt af den specifikke type telefon, du har, skal du muligvis til at prøve et par forskellige metoder.

Instruktioner

• Gendanne telefonen til en tidligere sikkerhedskopiering ved hjælp af fabrikken software. De fleste moderne mobiltelefoner kommer med software, der tillader dig at gendanne telefonen til en tidligere backup punkt ved hjælp af USB-datakabelforbindelse på din PC. Sikkerhedskopien er normalt opdateret hver gang telefonen er tilsluttet computeren, så hvis du kan gendanne denne måde, kan du gendanne alle SMS-beskeder, der var til stede på telefonen ved sidste sikkerhedskopiering.

• Søger efter meddelelser på SIM-kortet ved hjælp af et genopretningsprogram. Nogle telefoner gemmer en løbende log over SMS-beskeder på SIM-kortet i en vis tid. Mens fabrikken software ikke tillader dig at læse denne data, kan du købe tredjeparts software, der tillader dig at få adgang til alle oplysninger på SIM-kortet til at finde ud af, hvis din mistede tekstbeskeder er blevet sikkerhedskopieret eller gemt der.

• Besøg din udbyders butik og bede en af medarbejderne til at gendanne dine SMS-beskeder ved hjælp af en carrier-specifikke program. Visse cellphone luftfartsselskaber har recovery software-programmer, der er ikke tilgængelige for offentligheden, men kan bruges i deres butikker af medarbejdere til at udføre visse procedurer på telefoner, såsom data recovery.

• Kontakt kunde service line for din udbyder og finde ud af, hvis virksomheden kan sende kopier af dine SMS-beskeder til dig. Du kan modtage dem via e-mail eller i form af en duplikeret tekstbesked. Ikke alle luftfartsselskaber tilbyder denne service, og nogle kræver, at du skal betale ekstra, hvis de overholder din anmodning.

• Finde ud af, hvis du kan få kopier fra den anden person du messaging. Hvis du havde en tekst samtale, at du tabte og har forsøgt alle andre måder at genoprette dine meddelelser, kan du tjekke med personen, du var messaging og se, om han stadig har en kopi af samtalen på sin mobiltelefon. Afhængig af omstændighederne i samtalen, han kan eller kan ikke accepterer dette, men hvis du har opbrugt alle dine andre muligheder, det er værd at prøve.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com