Sådan downloader sange til MP4-digitale afspillere

November 15

Mp3s plejede at være en af standarder i lydfilformater. Men som teknologien har forbedret, MP3 har udviklet sig til den næste generation af formatering, MP4. Flere og flere virksomheder vælger for at frigive kun MP4 generation, men heldigvis downloade musik på MP4-afspillere kan gøres på blot et par korte skridt.

Instruktioner

Få musik

• Hvis du ikke har nogen cd'er eller musikfiler allerede på din computer, kan du få nogle til at downloade til din MP4-afspiller på internettet. Blot ved at gå til en af de hjemmesider, der sælger audio lovligt (du ønsker ikke at blive fanget piratkopiering musik, som der er nu heftig bøder for det) som magnatune.com, den iTunes Opmagasinere eller amazon.com. Følg hjemmesidens instruktioner for lyd køb og download. Du kan vælge at downloade MP4 filer overalt på din computer.

• Hvis du ejer cd'er af musik ønsker du at downloade, sætte cd'en i cd-rom-drevet. Importere lydfiler på CD til din Windows Media Player-biblioteket eller lignende software. Nogle af disse programmer har bygget indstillinger for filkonvertering. Du skal konvertere lyd-format (normalt det er i wav-format) til MP4 format ved hjælp af et af disse programmer.

• Efter downloadet eller konvertere til din computer, skal du kontrollere download eller konvertering var vellykket ved at åbne filen i en medieafspiller, der understøtter MP4-format. Nogle gange få filer beskadiget under download eller under konverteringsprocessen.

Download til din afspiller

• Når din musik er på din computer og i MP4-format, skal du forbinde din MP4-afspiller til din computer med USB-kablet. Normalt computeren derefter genkender afspilleren som et eksternt drev, og du kan gemme i den.

• Find den mappe, der er MP4 filerne du vil hente til spilleren. Blot trække filen/filerne fra deres oprindelige placering til MP4 spilleren omslag. Dette gør en kopi af filen på afspilleren. Du kan også klippe og indsætte filer, hvis du ved, at du ikke behøver dem på din computer efter at sætte dem på afspilleren.

• Du kontrollere, at filerne er kopieret korrekt ved at åbne filerne fra MP4 afspiller ikke fra deres computer placering.

Tips & advarsler

  • Hvis din computer genkender din afspiller som en kørsel, kan du tilslutte den til computeren, inden du henter fra internettet. Når du bliver bedt om at vælge en downloadplacering, kan du vælge MP4 afspiller snarere end et sted på din computerdrev. Dette gør det muligt at springe den trække, men det betyder, at du ikke vil have en kopi af filen på computeren. Det vil være kun på afspilleren.
  • Som nævnt ovenfor, ulovlig downloading holder konsekvens af bøder, og i nogle tilfælde, fængsel tid. Kontroller, at du køber alle dine downloads. Også selvom det ikke anbefales at du downloader ulovligt, være opmærksom på, at hvis du gør, ikke hver download hjemmeside er legitim. Piratkopiering er en af de hurtigste måder at få vira og beskadigede filer, fordi kildefil ikke er nødvendigvis verificerbare.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com