Hvordan du udskifter en Mazda nøgle

November 20

Hvordan du udskifter en Mazda nøgle

Taber nøglen til din bil kan være stressende. Heldigvis er det forholdsvis enkelt at have erstatning nøgle til din Mazda bil. Afhængigt af år modellen af din bil, kan at få en erstatning nøgle være så simpelt som at gå til din lokale hardware butik, selvom nogle nyere køretøjer funktion bilnøgler med kræver specielt programmerede computer-chips, der kan kun foretages af en forhandler eller uddannet automotive Låsesmed. Har du flere forskellige muligheder for at have en erstatning nøgle til din Mazda.

Instruktioner

• Tag din nøgle til din lokale hardware butik og få dem gøre dig en kopi ved hjælp af deres nøgle-automaten. Dette fungerer kun hvis din bilnøgle ikke har en computer chip inde i det. Bilnøgler med computerchips nødt til at være i stand til at synkronisere med bilens computersystem for at arbejde.

• Gå til din lokale Toyota-forhandler og få dem til at gøre dig en anden nøgle. Mazda forhandleraftalen vil være i stand til at replikere tilhugget nøgler og programmere dem for dig på stedet. Afhængigt af størrelsen af forhandleraftalen, og alder af din bil forhandleraftalen muligvis også replikere en nøgle til bilen uden at have den originale nøgle. Dette kan ske normalt kun med nyligt producerede biler.

• Kontakt en automotive Låsesmed for at få en erstatning nøgle til dit køretøj. Låsesmede holde ofte tom programmerbare chip nøgler på side samt grundlæggende nøgler. Låsesmede typisk opkræve mindre end forhandlerne til at gøre en ny nøgle til din Mazda bil og er et godt alternativ, hvis din nærmeste Mazda forhandler ikke er i nærheden af din placering. Men hvorvidt din lokale Låsesmed vil være i stand til at gøre en i orden nøglen vil afhænge af hans niveau af raffinement og teknologi, mens din forhandler er en sikker satsning for at få en i orden nøglen. Også, Låsesmede muligvis ikke at kopiere din nøgle uden at bruge den originale nøgle.

Tips & advarsler

  • Du kan afgøre, om din bilnøgle har en computerchip i det ved at kigge på toppen af nøglen hvor det tillægger din nøglering. Hvis nøglen er almindeligt metal eller forholdsvis flad sort plast, eller din bil blev foretaget i begyndelsen af 1990 ' erne eller før, chancerne er forholdsvis høj har du ikke en nøgle med en computerchip.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com