Motorcykel Gas Tank behandling

April 19

Motorcykel Gas Tank behandling

Når en motorcykel bliver gemt i en længere periode af tid, at benzin skal fjernes eller det vil blive omdannet til en klæbrig, klæbende lak. Men at fjerne gassen tillader tanken at blive udsat for, som kan indføre rust. Som svar skal tanken rengøres og forseglet for opbevaring.

Behandling er nødvendigt

Motorcykel gastanke af enhver anstændig kvalitet er lavet af metal med den indre overflade bestående af nøgne metal. Når tanken sidder længe uden en fuld niveau af benzin, kan metal begynde at korroderer. Denne korrosion kan ødelægge tanken og foul motoren uden et lag af forebyggende kemisk.

Forebyggelse Kits

Behandling af en benzintank indebærer først brænde den indre overflade af eventuelle resterende rester. Dette er nødvendigt, så protectant kan holde sig til overfladen. Kits omfatter ofte en mild syre for at udføre jobbet. Hæld kemiske i hvislen det rundt, lad det sidde i en bit, og derefter afløb. Bagefter, anvendes fugemasse på samme måde indtil hele indersiden af tanken bliver belagt og tørret.

Genbruge efter behandling

Når de behandlede motorcykel skal bruges igen, skal ingen arbejde udføres for at fjerne fugemasse. Benzin kan hældes i tanken som normalt og motorcyklen startede. Fugemassen vil opløses i benzin.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com