Hvordan til at trække en last Trailer uden en lastbil

January 1

Hvordan til at trække en last Trailer uden en lastbil

Selv om de ikke er markedsført som trækkende køretøjer, kan personbiler, varebiler og minibusser blive rigget til at trække et påhængskøretøj. Mange personbiler kan udstyres med en trailer hitch, den enhed, der bruges til at vedhæfte en cargo trailer. Hvis bilen er udstyret med en trailer hitch kan du trække en trailer, så længe du overveje den indhaling kapacitet af bilen og følge nogle sikkerhedsforanstaltninger.

Instruktioner

• Tjek bilens ejer manual og gennemgå sine trækkende kapaciteter. Hvis dit køretøj har bugsering kapacitet, men har ikke en trailer hitch udstyret, skal du kontakte producenten og købe et anhængertræk til dit køretøj. Hvis dit køretøj producent ikke producerer en anhængertræk til din bil, købe en kompatibel anhængertræk fra en automotive levering butik. Når du køber en hitch, konsultere bilens ejer manual for anbefalinger om, hvilken type af hitch bruge (vægt-bærende, vægt-distribution eller femte-hjulet ophæng).

• Tjek bilens ejer manual og gennemgå dets brutto køretøjets vægt Rating (GVWR). GVWR er den samlede mængde af vægt — herunder vægt af påhængskøretøjet, selv — der et køretøj kan sikkert trække. For eksempel, hvis bilen vejer 2.000 lbs. og har en GVWR af 5.000 lbs., kan bilen sikkert trække en yderligere 3.000 lbs.

• Veje det læsset trailer på offentlige veje skala. Hvis du ikke har adgang til en offentlig afvejes station, har mange lastbil stopper skæl tilgængelig. Hvis du ikke kan få adgang til en skala, vurdere den samlede vægt af påhængskøretøjet ved at tilføje sammen tørvægt af traileren og vægten af lasten du indhaling. Tørvægt kan findes på en mærkat placeret på traileren eller i instruktionsbogen.

• Tilføj vægt af påhængskøretøjet til det anslåede fragt vægt til at bestemme den samlede vægt, du planlægger at trække. Hvis den samlede vægt overstiger bilens GVWR, fjerne nogle af lasten fra traileren, indtil den samlede vægt er mindre end dit køretøj grænse. Forsøger at trække en vægt der overskrider bilens GVWR kan skade dit køretøj.

• Vedhæfte din trailer til bilen efter producentens anvisninger, som kan findes i instruktionsbogen til trailer hitch. Tilsluttes din bil trailer elektriske ledninger og derefter kontrollere at være sikker på, at bremse lys og signaler fungerer på din trailer.

Tips & advarsler

  • Køre sikkert. Den ekstra vægt af en cargo trailer ændrer den måde, dit køretøj vil håndtere. Følg hastighedsgrænser — de fleste stater har lavere fartgrænser for køretøjer indhaling trailere – og undgå hurtige sving. Trailere kan svaje og vælte hvis du ikke er forsigtig.
  • Anmeld din tilstand love om towing en anhænger. Nogle stater kræver brug af yderligere støtte kæder, så tjek med din state Department of Motor Vehicles eller National Highway Traffic Safety Administration for en liste over alle love du skal følge i din tilstand. Hvis du planlægger at trække traileren ud af staten, tjekke love i lande du planlægger at rejse.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com