Hvordan du ændrer farven på målere på en Dodge RAM

October 20

Hvordan du ændrer farven på målere på en Dodge RAM

Stock gauge klynger kommer ofte i hvid, sort eller rød. Når du kører din bil hver dag, bliver det lidt monotone ser på de samme målere hele tiden. En nem måde at ændre det er at installere en farvet sporvidde klynge. Farvet gauge cluster ser identisk med fabrikken klyngen, men ændrer farveskemaerne. Du kan ændre farven på sporvidde klynge på alle køretøjer, herunder en Dodge Ram.

Instruktioner

• Drej nøglen til din Dodge Ram i tændingen til den første position, kaldet "AC." Dette vil nul ud dine målere. Indsæt din nål værktøj nedenunder den venstre udluftningshul ved siden af rattet og forsigtigt lirke det op og ud.

• Fjern skruen nedenunder udluftningshul benytter T15 bit. Trække op lille aircondition Kontrolpanel til højre for rattet og fjern skruen nedenunder det ved hjælp af T15 bit.

• Fjern de to skruer, der er over toppen af målere med T15 bit. Trække den plastik stykke, der dækker toppen af sporvidde klyngen indtil det springer ud.

• Få fat i de øverste hjørner af plast gauge overlay og træk forsigtigt indtil de to klip pop ud. Få fat i midten af den plast overlay og træk, indtil hele overlejringen springer ud.

• Fjern de fire skruer i hjørnerne af sporvidde klynge ved hjælp af 7mm borehoved. Trække sporvidde klyngen. Drej nøglen til den slukkede position og afmonterer det ledningsnet, der er tilsluttet sporvidde klynge bagtil.

• Tryk ned på de clips, der holder klynge objektivet på plads, og det vil poppe. Twist gauge nåle ned.

• Lirke hver gauge kanyle op og ned ved hjælp af værktøjet nål. Trække gauge overlay ud. Sætte din klud handsker på at undgå udtværing, og Placer den nye gauge overlay i sporvidde klyngen. Nogle overlays kommer med selvklæbende bagside, så trække ud af filmen ud tilbage først at eksponere limen og Placer overlay'et på plads.

• Tilslut sporvidde klynge til køretøjet uden linse og nåle installeret med køretøjet ud igen. Skubbe klyngen tilbage på plads. Drej nøglen til positionen "AC" og placere nåle tilbage på sporvidde klynge på positionen nulstillet ud. Skub ikke nåle ned for meget eller de bliver ikke bevæger sig korrekt.

• Placere linsen tilbage på klyngen, og tryk ned, indtil det klip i. Stram de fire skruer, der holder klynge på instrumentbrættet. Placer den plast overlay over objektivet, indtil det klikker på plads. Indsæt plastic topdækslet på nedslå og skubbe det på plads. Stram skruerne bag udluftningshul og lille Kontrolpanel, og placere panelet udluftning og kontrol tilbage på plads.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com