Anti Glare behandling

January 31

Det lys, der er reflekteres fra computerskærme mens orden---kaldet blænding---kan forårsage brugere at belaste deres øjne og hals på deres skærme på grund af dårlig sigtbarhed blænding skaber. Blænding reducerer farven kontrast og vise klarhed, forårsager beskuerens øjne bliver trætte. Anti-glare behandlinger er svaret på blænding problem, men de er også nyttige til forbedret beskyttelse af personlige oplysninger.

Typer af anti-Skærende lys behandlinger

Anti-glare behandlinger kommer bygget lige ind i nogle skærme. De kan være anbragt som skærme til skærme, der ikke har dem bygget. De fleste LCD-skærme har en af to typer af anti-Skærende lys behandlinger bygget. Først er en mat finish anti-glare behandling, der gør et fint stykke arbejde til at skære ned blænding men kan resultere i dårlig billedkvalitet, fordi det mindsker kontrast samt farve og klarhed.

Den anden type af indbyggede anti-glare behandling kommer fra en kemisk baseret belægning, der skærer ned kun nogle af blænding, men bevarer skarpere billeder.

Andre fordele ved Anti blænding behandlinger

De fleste anti-glare behandlede skærme som godt som mest antirefleks skærme er nyttig for at holde oplysningerne på din skærm private. Dette gøres fordi antirefleks teknologi bliver mørkere skærmen og gør det næsten umuligt for dem, der går gennem dit arbejdsområde til at læse dataene på din skærm.

Beskytte forretningsmæssige interesser er på toppen af din virksomheds prioriterede liste, så du bør overveje at få en anti-glare skærm, hvis din aktuelle skærm ikke har et anti-Skærende lys behandling eller som det har er ikke særlig effektivt. De fleste selskaber tilbyder disse gratis.

Anti-glare behandlinger og skærme er også vigtige for at beskytte din skærm mod skader ved at placere en ekstra lag af plast mellem din skærm og dine omgivelser. Antirefleks skærme fastgjort til CRT (cathode ray tube) viser beskytte dig mod ultraviolet bølgerne, der er givet ud af disse typer af displays.

Installere en Anti Glare behandling

Før du investerer i en anti-glare skærm til din skærm, kontrollere, at der ikke allerede en anti-glare behandling på plads. Du kan gøre dette ved at skrive ned modelnummeret på skærmen og at kontakte sælgeren via sin hjemmeside for at se de detaljerede specifikationer af din skærm.

Baseret på de oplysninger, du modtager, ordre en anti glare skærm fra virksomheden internt, eller hvis du køber en til personlig brug derefter kan du bestille én fra nettet. Se nedenstående links for nogle anti-glare skærm indstillinger.

Når anti-glare skærm ankommer, Sørg for dine hænder og miljø er ren, før du fjerner anti-glare skærm fra emballagen og begynde installationsprocessen. Tør din computerskærm med et rengøringsmiddel som Omni og en blød, fnugfri klud. Fjern anti-glare skærm fra emballagen og gøre en test passer det mod skærmen før du fjerner selvklæbende bagside så at du kan kontrollere, du har bestilt den rigtige skærm.

Når overbevist om at det er en god pasform, tørres af skærmen med renere og blød, fnugfri klud. Find de faner, der tillader dig at trække selvklæbende bagside væk og skræl tilbage omkring tre inches over toppen af anti-glare skærm. Juster den øverste kant af den af anti-glare skærm med toppen af dit visningsområde og tryk kanten langsomt og forsigtigt på displayet. Arbejde din vej ned indtil anti glare screen er anbragt pænt til din skærm.

Hvis du har støv, der arbejder sig vej under din anti glare skærm, kan du forsigtigt skrælle anti glare skærm og brug et stykke tape til at presse mod støv, så støvet sticks på båndet i stedet for din anti glare skærm.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com