Min Media Player afspille ikke MPG filer

December 10

Min Media Player afspille ikke MPG filer

Afspilning af MMS-filer, lyd eller video, er en fast del af ved hjælp af en computer. Men multimediefiler sortiment bredt med hensyn til typen software bruges til at oprette dem, og programmerne kræves for at spille dem. For eksempel, vil ikke alle medieafspillere spille MPG-filer. Du kan dog installere gratis multimedie-software, som vil tillade dig at afspille MPG filer.

Instruktioner

1 Download VLC Media Player fra VideoLAN (www.videolan.org). Denne gratis software afspiller de fleste formater, herunder MPG, selvom filen er beskadiget. Programmet er designet til at håndtere næsten enhver form for lyd- eller videofil, uanset hvordan det blev fremstillet. Åbn programmet efter installation og vælg "Åben" menuen "Media" for at vælge MPG fil du ønsker at spille.

2 Installere Winamp (www.winamp.com), en medieafspiller til både audio og video. Winamp understøtter 60 multimedia fil formaters, heri indbefattet MPG. Programmet findes i forskellige versioner, herunder en gratis mulighed. For at spille en MPG fil hos Winamp, simpelthen træk det til vinduet Winamp når det er åbent. Skiftevis, kan du bruge indstillingen "Afspil fil" fra menuen "Filer".

3 Køb Elecard MPEG-afspiller (www.elecard.com) til afspilning af mange forskellige typer af MPG-filer. Mens dette ikke er et gratis program, kan du hente en gratis prøveversion, der virker i 30 dage. Elecard MPEG-afspiller understøtter high-definition multimedia til afspilning af høj kvalitet MPG filer. For at spille en MPG fil med Elecard, skal du trykke på knappen "Åbn" i nederste venstre hjørne af skærmbilledet Elecard kontrol. Skiftevis, træk en MPG fil til vinduet Elecard program.

Tips & advarsler

  • Når de søger multimedie-software til at spille MPG filer, forstå at MPG kan henvise til forskellige formater, herunder MPEG-1 og MPEG-2-filtyper, og disse er de formater, ofte opført i softwarespecifikationer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com