Hvordan indbygget HD-tunere arbejde

October 7

Hvordan indbygget HD-tunere arbejde

Tekniske oplysninger

En bygget i HD (forkortelse for "high definition") TV tuner arbejder på en meget enkel måde. Når en tv-station sender deres programmering, oplysninger om lyd og video i kogt ned til et signal, der er i stand til at overføres enten via luften eller en kabel- eller satellit-udbyder. Signalet så når dit tv via enten en kabelboks eller en antenne og HD tuner konverterer det tilbage til audio og video oplysninger, at dit tv kan forstå og display.

Frekvenser

Tv-stationer alle udsendt på forskellige frekvenser at holde deres programmering adskilt fra deres konkurrenter. Dit tv henviser til disse separate frekvenser som kanaler. Den indbyggede i HD tuner kan skelne mellem og skifte frem og tilbage fra de forskellige kanaler med et klik på en knap. Når du trykker på "Kanal" knappen på din fjernbetjening, fortæller hvad du egentlig laver din bygget i HD tuner for at begynde at modtage udsendelser fra en anden frekvens.

Synkronisere op

Fordi lyd og video oplysninger er kogt ned til et signal på broadcast, og vigtigt stykke arbejde med den indbyggede i HD tuner er at samle disse oplysninger korrekt. Tuneren vil synkronisere lyd og video til at sikre de spiller korrekt og at der er ingen forsinkelse mellem enten. Hvis du nogensinde ser et tv-program og lyden af nogen taler kommer før eller efter du faktisk se dem tale, der er mere end sandsynligt et problem med din bygget i HD tuner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com