Hvordan man kan kontrollere brændstofpumpen relæ i en 1997 Altima

August 31

Nissan Altima 1997 basismodellen blev tilbudt med en 2,4-liters fire-cylindret motor og en fem-hastighed manuel transmission. Brændstofpumpen relæ for ' 97 Altima er en fire-terminal relæ. Terminal 3 er fused batterispænding, og terminal 5 er højspændings output, der går til brændstofpumpen. Terminal 1 er lav nuværende, en del af en vikling, der præmisser med terminal 2. Når nøglen er sat til "On" position, er magt leveret til terminal 1, hvilket skaber en magnet, der forbinder Terminal 3 og 5; Dette afslutter den positive kredsløb til brændstofpumpen.

Instruktioner

• Åbn køretøj hood og støtte det med hood prop stang. Find relæ boks No. 2, som er mellem batteriet og motoren. Klem fanen i hver ende af relæ box låg og løfte relæ låget fra boksen.

• Find brændstofpumpen relæ; Det er den tredje fra forsiden af køretøjet. Forstå relæet fast og fjerne den fra Relæboksen.

• Drej multimeter til indstillingen kontinuitet; denne indstilling ikonet omkring den knop vil sandsynligvis ligne en lydbølge. Måleren bør læse "0" eller "OL" for open loop. Tilslut test fører til Terminal 1 og 2. Hvis visningen ikke ændres fra "0" eller "OL", er der ingen kontinuitet; relæet er defekt og bør udskiftes.

• Tilsluttes relæet center relæet. Tryk på relæ box låg, indtil det klikker og låse på Relæboksen. Luk hætten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com