Sådan tilsluttes en forstærker til en HDTV sæt

December 7

Sådan tilsluttes en forstærker til en HDTV sæt

Tilslutning af en forstærker til et HDTV adskiller sig fra typiske TV-forbindelsen med en audio-video receiver almindeligt anvendt i hjemmebiografen. Det er fordi en modtager er designet til at sende et videosignal til tv'et, mens forstærkeren leverer strøm til tilsluttede højttalere og brug kun en lyd signal. Tilslutning af en forstærker til et TV kan du øge lydkvaliteten af fjernsynet ved tilslutning af audio-udgangene fra TV-apparatet til en forstærker, som drev et par stereohøjttalere.

Instruktioner

• Tilslutte stereo kabel fra TV'ets output-stikket til en input-stikket på forstærkeren. Bruge en digital optisk kabel for optimal lyd forbindelse, hvis dit TV og amp er begge udstyret til digital. Ellers kan et stereo kabel med hvide og røde RCA-type stik i hver ende bruges.

• Sæt input kontrolknappen på forsiden af forstærker til navnet på den input bruges til at forbinde amp med tv'et.

• Skære højttalerkabel til hver højttaler og strimler 1/2-inch af afskærmning fra enderne af hver ledning.

• Fastgøre højttalerne til forstærkerens venstre og højre højttalerterminaler med højttalerkabel. Farvet wire kroge op til den røde terminal. Den almindelige ledning tilsluttes den rigtige terminal. På mange højttalersystemer og forstærkere, lift eller tryk på de farvede terminalerne på bagsiden af enheden for at udsætte huller til ledninger.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com