Hvordan du ændrer strømforsyning i Samsung HD TV

December 27

Samsung har en linje af high definition (HD) tv, der passer til behov og ønsker af næsten enhver forbruger. Med en bred vifte af størrelser, der tilbydes på flere detailpriser, højre HD TV inden for dit budget er relativt let at finde. Samsung tv har dog en høj fejlrate med strømforsyningen. Hvis du begynder at mærke et forstyrrende billedkvalitet eller udvidet magt til tiden, skal du muligvis ændre strømforsyningen. Kondensatorer inde TV'et har sandsynligvis blæst, derfor desoldering de blæst dele og lodning i udskiftninger bør udrydde dette problem.

Instruktioner

• Sæt din Samsung HD TV på en flad overflade, ansigt ned, fjerne alle de bageste paneler. Dette vil give dig nem adgang til bundkortet af fjernsyn, vigtigste kredsløb, hvor hver af kondensatorerne er knyttet. Hvis du har en oval-lignende base på din Samsung, kan du ønsker at fjerne dette stykke først for at lette denne aktivitet.

• Skru hver af de bittesmå skruer, der holder bagpanelet til fjernsynet. Afsætte disse skruer fordi du vil har brug for hver enkelt, efter du har erstattet de knækkede kondensatorer. Fjerne bagpanelet fra TV og sæt den til side så godt.

• Find hver af de kondensatorer, der er loddet til bundkortet af dit Samsung tv. De fleste kondensatorer er klumpet sammen i grupper af fire, beliggende nær øverst til højre på tv'et. Undersøg hvert af disse kondensatorer til brunlig nuancer på den øverste del. Dette repræsenterer en blæst kondensator og svækket strømforsyning.

• Fjerne alle forbinder ledningerne til kondensator kredsløb til at standse den elektriske strøm mellem disse overflademonterede komponenter. Skubbe ledninger til side og ud af den måde, giver dig nem adgang til printpladen.

• Skru hver af de bolte, der holder kredsløb med kondensatorer til bagsiden af tv'et. Forsigtigt løfte dette stykke fra TV'et og sat på en flad overflade, hjælpe dig meget i den desoldering og lodning proces. Læg et håndklæde under at maksimere sikkerheden for dette kredsløb under denne aktivitet.

• Anvende en smule af flux gel omkring hver af de berørte kondensatorer til at løsne forbindelsen fra disse enheder. Tilføje loddemateriale til lodning jern og hold hver af kondensatorerne med en tang. Tilslut loddekolbe til bunden af hver kondensator, indtil hvert stykke blev fjernet korrekt. Fjern eventuelle overskydende oprustning på printplade med flux gel.

• Placer hvert af de nye kondensatorer på printplade, at sikre, at de positive og negative forbindelser line op perfekt med deres tilsigtede huller. Anvende en smule af flux gel til at lette overgangen og tilføje lodde jern. Hold den varme jern til printpladen tilknyttes hver af kondensatorerne.

• Vedhæfte alle dele, såsom printkort, ledninger og paneler, du har fjernet for at få adgang til disse kondensatorer. Indstille TV'et tilbage på sin stand og tænd denne enhed til at sikre en ren installation af de nye dele.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com