Hvordan man Wire en hus til en Computer opkobling

November 2

Hvordan man Wire en hus til en Computer opkobling

Ledninger et hus for en computer opkobling er lig ledninger et hus for elektricitet--uden besværet og risikoen for live ledninger. Specialdesignet kabel drives fra hvor din Internet-service kommer ind i huset hvor du vil være i stand til at sætte i en computer. At have hardwired internetadgang i dit hjem betyder aldrig igen nødt til at nulstille den trådløse router og genstarte din computer.

Instruktioner

1 Vælg en placering til din router eller switch. En router i denne situation ligner en elektrisk boks: alle ledningerne til sidst nødt til at vende tilbage til routeren for at få forbindelse til internettet. Dette bør være et sted, der er tilgængelige til en stikkontakt til routeren og modem og en internet opkobling som et kabel wire eller telefon linje.

2 Lav et hul i væggen til at passe din "gamle arbejde" outlet boks i nærheden hvor routeren vil gå. Op til seks stik kan passe ind i en standard størrelse outlet boks. Hvis du ønsker mere end seks forbindelser, bruge en dobbelt - eller triple-bande outlet boks og passende frontpladen.

3 Lav et hul i hver placering, hvor du vil have et Internet-stik. Hullet skal være stor nok til en standard stikkontakt boks.

4 Køre Cat5 kabler fra routeren stik hul til hver af de andre huller, hvor du vil have tilslutninger. For eksempel, hvis du har tre stik i forskellige værelser, hver af disse værelser har eget kabel kommer fra væggen, og tre kabler vil komme ud i en router hullet.

5 String ledninger gennem boksene outlet, så du kan fastgøre dem ind i væggen.

6 Fastgør outlet kasserne ind i boksen ved at skubbe dem ind i hullerne, du har foretaget, og spænd skruerne. Du skulle nu have kasser i væggene med Cat5 ledninger stikke ud.

7 Tilføje Cat5 beholdere til begge ender af hver ledning. Disse kræver ikke nogen særlige værktøjer undtagen wire strippere - bare følg de instruktioner, der kommer med beholdere til at vedhæfte dem til enderne af ledningen.

8 Fastgør hver beholder på et ansigt tallerken. I modsætning til elektriske ansigt plader, skal Cat5 ansigt plader knyttes til kablet før at blive skruet fast på boksen.

9 Skru hver ansigt plade på en outlet boks.

Tips & advarsler

  • I modsætning til elektriske ledninger, kan du ikke krydset Cat5 kabel. Hver kabel skal køre direkte fra routeren plug stikket til din computer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com