Jeg faldt min Laptop nu min skærm ikke fungerer

July 14

Efter slippe din bærbare computer, kan de fysiske skader på skærmen eller andre komponenter forårsage display funktionsfejl. For at fastslå årsagen til skærm problem, skal du foretage fejlfinding af din bærbare computer. Hvis skaden er minimal, kan du måske gøre en reparation selv, men omfattende skader kræver bistand fra en professionel.

Inspicere skærmen

Vælge din laptop og slukke for strømmen. Inspicere skærmen for skader ved at åbne og lukke skærmen for at sikre, at det nemt kan flytte. Kig på skærmbilledet for nogen revner eller områder af skader. Hvis skærmen viser ydre tegn på skader, tage computeren til en forhandler eller kontakte producenten for reparation.

Fejlfinding i forbindelse med

Stik i laptop og tænde den, at bemærke, hvad sker der med skærmen. Du kan se, ingen skærm, eller du kan se en svag billede eller skæv billede på skærmen. Hvis du ikke kan se noget på skærmen, skal du teste computeren ved at forbinde den til en ekstern skærm, som fra en stationær computer. Hvis visningen på den eksterne skærm fungerer perfekt, ligger problemet inden for visningen af den bærbare computer. Hvis du ikke kan se billedet på den eksterne skærm, er den egentlige årsag til problemet dybere end displayet.

Inverter problemer

Hvis du kan se en svag billede på den bærbare computer skærmen, eller hvis problemet er, at billedet på skærmen ikke vil bo, skyldes problemet muligvis en beskadiget inverter eller baggrundslys. Prøve at justere lysstyrken på skærmen hvis det er muligt at udelukke en beskadiget lysstyrke knap. Kontakte en computer reparationsservice eller producenten for at have den bærbare computer repareret.

Bundkort skader

Hvis bundkortet var beskadiget, når du faldt den bærbare computer, kan du ikke se noget på skærmen, når den bærbare computer er tændt, eller når du slutter den til en ekstern skærm. Bundkort skader kan også vises som en hvid eller farvet skærm, linjer hen over skærmen, eller andre billeder, der ikke giver mening. Udskiftning af bundkortet er en opgave, skal du lade en computer professionelle.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com