De bedste hovedtelefoner til sport

February 17

De bedste hovedtelefoner til sport

For mange mennesker går musik og sport hånd i hånd. Nyde din musik under en energisk træning kan være vanskeligt med standard hovedtelefoner selv fordi de ikke ophold sætte gennem intens aktivitet. Mange speciale hovedtelefoner findes specifikt for sportslige aktiviteter. Disse hovedtelefoner er designet til at bo i sted samt tilbyde høj lydkvalitet. Der er mange modeller af sport hovedtelefoner, så du kan finde et par, der passer til dine præferencer.

Bedste øretelefoner

Sennheiser Twist til Fit Sport hovedtelefoner: Funktionen twist til fit af disse Sennhieser ørestykker hjælper med at sikre ørestykker i ørerne, så at de ikke falder nemt. Øretelefoner har gummipropper, der holder ørestykker stramt på din ydre ører. MX75 model er den billigere model, mens MX85 tilbyder en højere lydkvalitet.

JVC luftpude hovedtelefoner: Air cushion er et blødt gummi dække, der omgiver ørestykket og hjælper ørepropper til bo trygt i øret. JVC øretelefoner har udskiftelige luft puder så den passer til dine ører. Air-puder også tilføje isoleret fra lyde udefra.

Bedste omkring hals hovedtelefoner

Sennheiser Sport hovedtelefoner med halsrem: Familien Sennheiser sport linje er lavet for sportslige aktiviteter, og hovedtelefon med halsrem er designet til høj aktivitet brug. De er lette og fleksible. De har også en vinklet ørestykket til at forbedre lydkvaliteten og sikkert passe ind i øret. Earpieces er også sved resistente og vandtæt.

Sony Mdr-As50G aktive stil hovedtelefoner: Hovedtelefoner har en justerbar kabel, så du kan opbevare ledningen ud af din måde i løbet af din træning. Ledningen er kun på den ene side, hvilket gør den ideel til armbind musikafspillere. Hovedtelefonerne omfatter en forlængerledning og et kabel klip, så du kan holde kablet i den mest komfortable og bekvemme beliggenhed.

Bedste trådløse hovedtelefoner

Motorola S9 Bluetooth hovedtelefoner: Bluetooth hovedtelefoner fjerne kablet helt, som giver dig mere frihed når du deltager i sportsaktiviteter. S9 hovedtelefon er sved resistente og vandtæt. Vær opmærksom på at de kræver en Bluetooth adapter til ikke-Bluetooth kompatible musikafspillere.

Bedste Vandtætte Hovedtelefon

H2O Audio hovedtelefoner: H2O Lydelig tilbyder flere modeller af vandtætte hovedtelefon, som er ideel for svømning, kajak eller andre vandsportsaktiviteter. H2O audio hovedtelefoner kommer i både ørepropper og omkring hals modeller.

Bedste Clip-on hovedtelefoner

Sennheiser OMX80 sport hovedtelefoner: OMX80s secure omkring ørerne med en fleksibel justerbar klip. Dette holder hovedtelefonerne sikkert på plads selv under streng aktivitet. Hovedtelefonerne er sved resistente og vandtæt, og de tilbyder høj lydkvalitet.

Bedste Budget Sports hovedtelefoner

Sony MDR-J10 h.ear hovedtelefoner: på mellem $10 og $20 MDR-J10s er en overkommelig mulighed, der tilbyder mange funktioner ideel til sporting brug. MDR-J10s er let og klip på omkring ørerne.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com