Sådan gendannes en Mustang interiør

May 19

Sådan gendannes en Mustang interiør

Indvendige Mustang restaurering er ikke kun for gamle biler. Ofte, en bil bare otte eller 10 år gammel kan udseende ny igen med et restaureret interiør. Ford Mustang er en af de mest populære biler for at genoprette. På grund af dette er der en overflod af eftermarkedet indvendige dele og komponenter på markedet. Lokalisere udskiftning stykker for enhver restaurering er normalt en udfordring, det er ikke tilfældet med Mustangs.

Instruktioner

• Frakobl batteriet før enhver dash komponenter til restaurering. Dette vil afvæbne airbag sikkerhedssystem og forebygge alvorlige skader bør systemet aktivere.

• Unbolt og fjerne de forreste pladser fra bil til at give mere plads til udskiftning af tæpper, headliner og døren paneler. Derudover er dash område mere tilgængelig med de forreste pladser ud af vejen. Hvis re dækker de bageste sæder, fjerne dem ved at få adgang til hold-down bolte gennem stammen.

• Fjern døren paneler. Afbryde den dørhåndtag, ved hjælp af en skruetrækker eller skruenøgle, afhængig af modelår af bilen. Skru dør lås håndtag for at tillade paneler skal fjernes. Panelerne tillægger dørramme med clips og skruer. Tilbage ud de synlige skruer med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker og forsigtigt lirke panelet løs med et fladt hoved skruetrækker. Vær ikke alt for bekymret for skadelige klip; de vil blive erstattet med nye under gensamling.

• Installer et nyt dash cover. Den øverste del af instrumentbrættet er de mest modtagelige for skader. Dækker dette afsnit med en støbt dash dækning er meget billigere og hurtigere end at erstatte afsnittet hele dash.

• Erstatte den indvendige tæppe. Nu, sæderne er ude, kan tæppet fjernes ved afgang gulvet strimler langs den ydre kant med en skruetrækker. Udskiftning tæpper er lavet til at passe forskellige eftermarkedet virksomheder. Den nye tæppe glider på plads og passer perfekt, har brug for lidt justering.

• Dække sæder med eftermarkedet sæde skind. I modsætning til sædebetræk af gamle er dagens covers fremstillet mere som de oprindelige sæde skind. At fjerne de eksisterende dækker udsætter sædet rammen og skum. Slip på den nye skind og fastgøre eller sy dem ifølge producentens anvisninger.

• Installere nye dørpaneler eller gendanne de gamle. Om metal eller plast, ren paneler ydre med en industriel-grade rengøringsmiddel, f.eks denatureret alkohol. Fjern løs maling med et medium stiv børste og ren anden gang med alkohol før maleri. Prime og male paneler med automotive interiør maling, tilgængelig på de fleste auto dele detailhandlere. Efter en passende tørretid er dørpaneler klar til installation.

• Geninstallere sæder med ny hardware. Placer det bageste sæde i sted og Fastgør det med nye bolte og skiver. Sørg for sikkerhedssele routing er korrekte før stramning ned alle hardware. Forsæderne bliver sat på plads og linje op med pre udstansede bolt huller i den ny gulvtæppe. Fastgør sæderne med nye bolte og Tilslut de elektriske stik til drevet pladser.

Tips & advarsler

  • Fjerne negative batteri terminalen og derefter pluspolen før servicering indvendige elektriske komponenter.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com