Pontiac Vibe AWD vs 4WD Gas kilometertal

April 22

Pontiac Vibe--en hatchback, der var et produkt af et joint venture mellem General Motors' nu hedengangne Pontiac marque og Toyota Corporation--var designet til at være brændstofeffektive på grund af dens økonomiske, kompakte kropstype. Gas kilometertal for Vibe afveg mellem dens standard front - hjul drev (FWD) og alle hjul drev (AWD) versioner.

Første Pontiac Vibe Specs

Når Pontiac Vibe debuterede i 2003, det var tilgængelige i tre trim: Basismodel og GT, både med FWD, og en AWD version. Basismodellen kom med en 1,8-liters, 123-hestekræfter, i-line fire-cylindret motor med en fem-hastighed manuel transmission. Den GT Motor havde 57 flere heste og blev parret med en seks-speed manual. AWD havde den samme motor som basen, men det havde en fire-trins automatisk i stedet for fem-speed manual. Også, med en 12-gallon gastank, AWD havde en mindre tank end dens FWD modparter, som havde 13-gallon gastanke.

Første Pontiac Vibe Gas kilometertal

GT version af 2003 Vibe FWD havde den værste gas kilometertal af alle tre trim, med 25 miles pr gallon til bykørsel og 30 miles per gallon på motorvejen. Basen version havde den bedste brændstoføkonomi, på 29 MPG i byen og 36 på motorvejen. AWD faldt i midten, med sine numre på 26 og 31, henholdsvis.

Senere ændringer til Vibe

Ved slutningen af sit løb i 2010 havde Pontiac Vibe fire trims tilgængelig i stedet for tre. Basismodellen blev skrottet til fordel for 1,8 L og 2,4 L; begge gået GT som FWD biler med AWD stadig på plads. Denne gang, havde AWD den samme 13-gallon gastank som dens FWD modparter.

Sidste modelårs Gas kilometertal

Ved udgangen af den Vibe produktion var det dog AWD version, som havde den værste gas kilometertal. Bevæbnet med en kombination af den mere magtfulde af de to motorer til rådighed i 2010-Modelår (2.4-liter, 158-hestekræfter) og dens fire-trins automatisk gearkasse, dens brændstoføkonomi faldet til 20/26 MPG. FWD trims klarede sig bedre: GT og 2,4 L havde 21/28 MPG på 1,8 L kom på toppen med 26/32 MPG.

Gas kilometertal Reception

Når Pontiac gik i 2010, så gjorde Vibe. Edmunds.com beklagede bilens ende, roste det som bedst kompakte bil, Pontiac nogensinde er produceret, med dets gas kilometertal som et af dets højdepunkter. I sin anmeldelse af 2009 Vibe på Cars.com sammenlignet Mike Hanley køretøjets gas kilometertal positivt med andre kompakte biler, såsom Mazda3, Scion xB og Volkswagen kanin.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com