Hvordan kan jeg gendanne min Computer til helt nye?

June 17

Når du har brugt den samme computer i et stykke tid, kan du opleve fejl, afmatning og nedbrud. Computeren kan også blive inficeret med virus, spyware og andre former for malware. I disse tilfælde kan det være mere effektivt at gendanne din computer tilbage til, hvordan det var da du købte den.

Instruktioner

1 Sikkerhedskopiere alle vigtige dokumenter, e-mail-kontakter, filer og medier til en CD eller et USB-drev. De fleste af dine vigtige data vil sandsynligvis være i dine "dokumenter" eller "mine dokumenter" mappen afhængigt af din version af Windows.

Hvis du har købt noget software, sikre du har alle føljetoner behov for, når du geninstallerer dem.

2 Indsæt Windows eller genoprette CD i dit drev. Klik på "Annuller", når programmet på cd'en åbner.

3 Genstarte din computer.

4 Kig i bunden af det første skærmbillede, der kommer på under computeren ikke starte op. Du bør kigge efter en nøglen ud for ordet "Setup." Normalt er "Delete"-tasten.

5 Tryk på den relevante tast et par gange og dette vil bringe op din BIOS. Finde en indstilling, der hedder "boot prioritet" eller "boot order." Naviger til indstillingen ved hjælp af piletasterne på dit tastatur, og tryk på "Enter"-tasten, når du har valgt det.

6 Ændre boot prioritet, så dit CD-drev er øverst på listen ved hjælp af din piletasterne til at navigere til CD \ DVD-drev og derefter trykke på den tilsvarende handling for at flytte det. Bunden af BIOS vil vise den fornødne nøglen. Normalt er "Page Up"-tasten.

7 Kig i bunden af BIOS'EN nemlig nøglen ud for "Gem og Afslut Bios" og tryk på denne tast. Tryk på "Y"på skærmen "Gemme indstillingerne og afslutte?".

8 Tillade din computer at genstarte, og tryk på en tast på tastaturet, når du ser \"press en tast for at starte fra CD\" prompt. Computeren vil nu starte op til CD i stedet for Windows.

Afhængigt af hvilken type disk du har, kan du have flere muligheder. Til gendanne din computer tilbage til fabriksindstillingerne, Vælg "Installer", "Reinstall," "Gendan", eller "Fabrik opsving."

Undgå valgmuligheder kaldet "Reparation", "Scan", "Checker," eller "File Scan."

9 Følg den på skærmen instruktioner til din disk, navnlig efter at vælge en Gendannelsesindstilling. Computeren kan være nødvendigt at genstarte et par gange i løbet af denne proces. Fjern ikke CD, indtil installationsprogrammet rådgiver til at gøre det.

10 Gå tilbage til BIOS når først installationen har færdig og ændre indstillingerne tilbage til standard. Opnå dette ved at kigge igen i bunden af BIOS for enten en indstilling kaldet "optimeret standardindstillinger," "systemstandarderne", eller "indlæse standardindstillingerne." Tryk på BIOS Gem og Afslut nøglen og lad maskinen til at starte Windows.

11 Installer din sikkerhedssoftware, efterfulgt af gå til Windows Update og hente alle tilgængelige opdateringer. Endelig tilføje dine backup-filer tilbage til din computer. Computeren er nu ren, sikker, hurtig og lige som helt nye.

Tips & advarsler

  • Hvis din computer er butikken købte og du har mistet din opsving disk. Du kan være i stand til at anmode om en fra producenten.
  • Hvis du opretter og følger en rutinemæssig vedligeholdelse tidsplan, vil du sandsynligvis aldrig nødt til at gendanne computeren igen.
  • Du kan rense hardware dele af computeren for at gendanne dets originale rene look. Ren elementer såsom mus, tastatur og indersiden tilfældet med trykluft produkter. Rengøring af din skærm med skærm renere og en blød klud. Læs omhyggeligt og følg både produkt og hardware anvisninger for rengøring og vedligeholdelse.
  • Gendannelse af computeren vil slette alle dine data. Dobbelt tjek alt hvad du behøver bakkes op før du gendanner.
  • Efter geninstaller eller genindføre er færdig, installere din sikkerhedssoftware før du gør noget andet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com