Harley Street Bob specifikationer

August 21

Harley Street Bob specifikationer

I 2006 udgav Harley-Davidson, Milwaukee, Wisconsin, Street Bob motorcykel, en af fem Dyna modeller af sværvægter highway cykler byder på traditionelle Harley styling og klassiske store V-twin motorer.

Motor

2008 Harley-Davidson Dyna Glide Street Bob kom med en fire-takts, to-cylinder, V-twin luftkølede motor med fire stødstangs overliggende ventiler. 96-cubic-tommer motoren producerer fod 91-pund af drejningsmoment ved 3125 rpm, med et kompressionsforhold på 9.2:1. Det har en elektrisk startmotor, elektronisk brændstofindsprøjtning og kører på premium gas, få 54 miles per gallon.

Chassis

Street Bob har en primær baghjul remtræk og en manuel seks-speed gearkasse med forreste og bagerste stempel-caliper, single-disc bremser. Cyklen har en multi-plade, olie-badet våd kobling med mellemgulvet fjedre. Chrome, forskudt, shorty-udstødning system er udstyret med dobbelte halstørklæder og cyklen krydstogter på fabrikken Dunlop dæk.

Dimensioner

Dyna Glide Street Bob har en samlet længde af 92.8 inches, med en akselafstand på 64,2 inches, en sædehøjde 26,8 inches og 4,9 inches af frihøjde. Det vejer 634 pounds, herunder olie og en fuld tank 4,8 gallon af gas.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com