Hvordan sletter jeg en Service fra et BlackBerry 8.830?

July 17

Hvordan sletter jeg en Service fra et BlackBerry 8.830?

Din BlackBerry 8.830 er i stand til at downloade en bred vifte af applikationer. Emner som spil, wallpapers, temaer og sociale netværk andragender er let tilgængelige via BlackBerry App World og andre tredjepartsleverandører. Mange af disse tjenester, tilføjelse er gratis at downloade og bruge. Hvis du har hentet en vare og ændret dit sind eller bare har brug for at frigøre nogle hukommelse på din 8830, slette det er forholdsvis let. Din BlackBerry vil nødt til at genstarte for at foretage ændringer, så vær parat til at miste forbindelsen til et par minutter.

Instruktioner

• Sikre, at enheden er tændt og batteriet har en tilstrækkelig afgift (mindst 25 procent).

• Tryk på BlackBerry "Menu" tasten. Bruge din trackball til at rulle til og fremhæve "Indstillinger". Tryk på trackball i at vælge den.

• Rul ned til "Avancerede indstillinger" og tryk i din trackball til at markere den. Rul ned til "Programmer" og vælge den. Vent da listen over dine programmer belastninger. Dette kan tage flere sekunder.

• Bruge din trackball til at rulle gennem listen over programmer. Fremhæv navnet på det program, du vil slette, og tryk på tasten "Menu". En liste over indstillinger vises.

• Rul ned til "Slette" og vælge det ved presning i din trackball. Bekræft dit valg ved at klikke på "Slet" igen i det vindue, der vises.

• Vente som applikation eller service er slettet. I nogle tilfælde kan du blive bedt om at genstarte din enhed for at fuldføre processen. Vælg "Ja" og tillade din BlackBerry til power off og genstart. Dette kan tage flere minutter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com