Sådan får du bedre Cell Phone modtagelse indendørs

June 23

Sådan får du bedre Cell Phone modtagelse indendørs

At miste din mobiltelefon signal midt i en samtale kan være meget frustrerende. Droppet opkald opstår, når din mobiltelefon modtagelse er afbrudt og din telefon kan ikke længere fortsætte i forbindelse med anden telefonen. Dårlig mobiltelefon modtagelse er et fælles problem indendørs, hvilket kan føre til mange frustrerende droppet opkald eller urolig samtaler. Med et par enkle trin, kan du forbedre dit indendørs mobiltelefon modtagelse og undgå at miste samtaler med venner og familie.

Instruktioner

• Holde batteriet opladet. Brug en væg eller bil oplader til at holde din mobiltelefon batteri opladet. Lavt signal styrke opkald bruger mere batteri end andre telefonopkald. Holde batteriet opladet til at sikre, at dine opkald ikke bliver skåret ud på grund af en døende batteri.

• Bevæge sig væk fra store, høje bygninger. Store strukturer kan blokere din mobiltelefon fra at modtage signalet. Brug din mobiltelefon i nærheden af et vindue, hvor det optimalt kan modtage signalet.

• Besøg din lokale udbyder eller indskrive online nemlig en dækning kort. Cell phone udbydere alle har specifikke områder af dækning. Find ud af hvor din udbyder har den mest omfattende dækning til at modtage den bedste modtagelse til din mobiltelefon.

• Ændre antennen. Købe en "Hi-gain" antenne til din telefon og har det installeret af din lokale udbyder. Hi-gain antenner forbedre mobiltelefon modtagelse både indendørs og udendørs

• Ændre udbydere. Ikke alle mobiltelefon udbydere tilbyder den samme mængde af dækning. Større mobiltelefon selskaber har en bredere vifte af dækning, hvilket betyder, at du får bedre mobiltelefon modtagelse indendørs og Hvornår bevæger sig rundt om i landet. Forskning som mobiltelefon udbyder har den mest omfattende dækning i dit område.

Tips & advarsler

  • Besøg en bred vifte af mobiltelefon udbydere at sikre du får den bedste mobiltelefon modtagelse i dit hjem eller kontor.
  • Anmode om en retssag telefon. Mange udbydere vil tillade dig at bruge en af deres telefoner for en kort periode før der indgås en kontrakt. Brug denne tid til at teste kvaliteten af modtagelse indendørs.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com