Hvordan du kan diagnosticere Mercruiser motor problemer

November 3

Mercruiser fremstiller et sortiment af påhængsmotorer spænder fra 14 hestekræfter til mere end 300 hestekræfter. Den bedste måde at diagnosticere motorproblemer er at eliminere potentielle problemer, såsom forslidt benzin, én efter én. Hvis du har adgang til en Mercruiser scanner værktøj, en værktøj at grænseflader med Mercruiser påhængsmotor til at diagnosticere problemer, du kan bruge det til at bestemme, hvilke dele af din maskine ikke fungerer.

Instruktioner

Grundlæggende diagnosticering

• Forsøg på at aktivere din Mercruiser starteren. Hvis det ikke vil henvende sig til "on" position, er din batteriet eller starteren magnetventiler brudt.

• Undersøge batteri ladestik og tændrør af din Mercruiser motor. Hvis stikkene passer korrekt, er de ikke problemet. Hvis tændrør er bulet eller revnet, erstatte dem og forsøger at starte Mercruiser igen. Hvis det stadig nægter at starte, er tændrør ikke problemet.

• Kig på kilometertælleren at bestemme rpm sats. Hvis rpm hastighed ikke kører på den formodede hastighed, en beskadiget propel hub eller båd bunden er de mest sandsynlige problemer. Se nederst propel hub og båd til tjek for skader. Hvis de ikke er beskadigede, betyder rpm sandsynligvis en tilstoppet luftfilter eller brudt karburator.

• Tillad motor til varm i ca 10 minutter. Åbn dækslet til motoren og kontrollere temperaturmåler i din motor. Hold en motor termometer ved siden af motoren til at bestemme, hvis temperaturmåleren viser en nøjagtig temperatur. Hvis det ikke er korrekte, skal du ændre måleren. Hvis temperaturen er for høj, men måleren er korrekte, skal du ændre din vand pumpen skovlhjul.

• Skyl dit brændstofsystem, hvis din båd ikke starter. Tilstoppede brændstofsystemer kan holde karburatorer i at fungere ordentligt. Fyld tanken med nyt brændstof. Hvis båden stadig ikke vil starte, er brændstofsystemet ikke problemet.

Scanner værktøj

• Åbne sagen motoren og finde de fire-bens stik, der tillægger værktøjet scanner. Sæt på værktøj i stikket.

• Tryk på pilene for at navigere til "PCM funktioner" og tryk på knappen, der siger "Ja."

• Brug piletasterne til at vælge indstillingen "Automatisk selvtest" og tryk på knappen, der siger "Ja." Tillad værktøjet scanner til at scanne søgemaskine for problemerne. Hvis scanneren registrerer et problem, viser det en fejlmeddelelse. Noter beskeden.

• Vælg "Output Tests" ved hjælp af pilene. Vælg den relevante test, såsom brændstofindsprøjtningsenheder eller Tach Output og tryk på "Ja." Lad maskinen at scanne motoren til at bestemme, hvis del kører korrekt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com