De bedste hovedtelefoner til sprog Boremaskiner

May 29

De bedste hovedtelefoner til sprog Boremaskiner

Hovedtelefoner til sprog øvelser kræver god lydkvalitet for at du skal kunne tydeligt høre den accent og udtale af optagelsen. Uden god lydkvalitet vil du har meget sværere ved at nå nuancer i sproget. De to typer af foreslåede hovedtelefoner til bedste hørelse kvalitet er in-ear hovedtelefoner og i fuld størrelse på-øre hovedtelefon. Nedenfor er de to bedste hovedtelefoner i hver kategori som anført af "Hi-Fi-hovedtelefoner" revisionen.

In-Ear øretelefoner

I-ear øretelefoner er designet til at passe stramt inde i indgangen til øregangen. Dette er forskellig fra standard øreknop design, da de helt skåret ud nogen ydre lyde, således at der er mindre indblanding fra distraktioner. Disse øretelefoner vil give den klareste kvalitetslyd, og sørg for, at alle nuancer af højttaleren i sprog boret er klart hørt.

SoundMAGIC PL30

SoundMAGIC PL30-øretelefoner er velafbalanceret og giver klar lyd til en forholdsvis lav pris. Kabler af øre-knopper køre over ørerne langs bagsiden af halsen, og sørg for, at knopperne bo fast på plads inde i øret. Disse er et godt valg, hvis du regelmæssigt studere i høj eller travlt miljø.

Phonak Audéo PFE perfekte bas 012

Disse i-ear øretelefoner er designet til at give bas forstærkning, hvilket gør dette til en ideel løsning for folk, der er følsomme høje lyde. Disse er også godt for folk, der foretrækker en mere velafrundet og afbalanceret lyd i deres lyd eller have en vanskelig tid høring lavere registre.

Over øret hovedtelefoner

Over øret hovedtelefoner er i fuld størrelse hovedtelefoner, der normalt dækker hele øret. Mens de ikke forsegle alle uden for lyde, er disse et godt valg for folk, der ikke er komfortable at indsætte en øre opløbet i deres øregangen. Disse er også en god mulighed for dem, der gerne vil have en mere lukket i lyd, når de skal koncentrere sig eller studerer.

Audio-Technica ATH-AD700

Disse hovedtelefoner er fuld er designet til at føle sig meget åben når der bæres af lytteren, men stadig giver en god lydkvalitet og er rimelig god til at skære ud støj distraktioner; ligeledes i giver disse hovedtelefoner en meget neutral lyd. Hvis du foretrækker moderate balance i din lytteposition, bør disse være de hovedtelefoner, du vælger. Stemmer er især godt moduleret med denne model.

Grado SR80i

Disse er også fuld størrelse hovedtelefoner, og er en af de bedste muligheder for mid-prissat, over øret hovedtelefoner. Disse hovedtelefoner giver fremragende klarhed og god opløsning. Selvom optagelsen kvalitet af din sprog øvelser er lidt dårlig, vil disse hovedtelefoner levere en klar lyd og transmission.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com