Hvordan til at tørre en Motorola RAZR

November 26

Motorola RAZR er en lille, flip-stil smartphone, der kan foretage telefonopkald, sende og modtage SMS-beskeder, styre dine kontaktpersoner og navigere det mobile Internet. Da RAZR kan rumme en stor mængde af dine personlige oplysninger, hvis du påtænker at sælge enheden, give det væk eller smide endda det væk, du skal tørre alle data, før du gør dette. RAZR indbygget sletningsfunktionen vil også nulstille enheden til fabriksindstillingerne, som undertiden kan hjælpe dig med at fejlfinde og rette op på hardware eller software fejl, der kan forårsage telefonen til at fungere uregelmæssigt.

Instruktioner

• Flip open RAZR og tryk på den midterste knap, placeret i midten af retningspilene til at opdrage den telefonens hovedmenu.

• Rul til indstillingen "Indstillinger" og vælge det ved at trykke på den midterste knap. Den næste menu, Vælg "Indledende opsætning" fra listen over valgmuligheder.

• Rul ned til "Master Clear" og vælge den. Indtast "000000" når enheden beder om en sikkerhedskode. Tryk på venstre soft-knappen til at vælge "Ja" når du bliver bedt om at bekræfte tørre.

Tips & advarsler

  • Hvis du blot ønsker at nulstille RAZR til dens fabrik standard, men du ikke ønsker at miste dine personlige data, Vælg "Master Reset" i stedet for "Master Clear." Resten af proceduren er den samme.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com