Nikon Coolpix 4300 Compact Flash specifikationer

September 26

Mange mennesker billedet perfekte øjeblikke og ofte de er parat til at tage disse skud når øjeblikket opstår. De ønsker deres billeder til at komme i live. De bliver levende souvenirs af den dag, hvor billedet blev taget. En masse af kameraer er på markedet og en af dem er Nikon Coolpix 4300 Compact Flash kameraet.

Pakke

Pakken omfatter en EB-EL1 genopladelige Lithium-ion batteri og oplader, objektivdæksel, håndrem, video-kabel, en 16MB compact flash korttype jeg og USB-kabel.

Design

Nikon Coolpix 4300 Compact Flash kameraet er omkring 8,1 oz uden batteriet. Tilføje en anden 2 oz for batteriet. Dimensionerne er 3.7 inches af 2,7 inches af 2,0 tommer. Det er ikke så slim men er mere kompakt i forhold til de nyere designs, at Nikon har udgivet. Det har en LCD TFT overvåge som er 1,5 inches. Denne model leveres i sort eller sølv.

Opbevaring

Opbevaring af Nikon Coolpix 4300 Compact Flash kameraet er 16MB på compact flash-korttype I med filformater, der omfatter ukomprimeret TIFF-RGB og JPEG. Disse er let overføres til din PC via USB-kablet, der er inkluderet i pakken.

Nøglen egenskaber

Dette kamera har en "lille billede funktion", som tillader dig at oprette billeddata, der er relativt små og ideel til vedhæftede filer. Det har en fem-området Multi Autofocus for nemheds foto sammensætning. Nikon Coolpix 4300 har 12 alsidige Scenetilstande og en "Auto" mode til point-and-shoot brug. Dette kamera også vælger den bedste billede fra optagelser i træk automatisk med sin BSS eller Best Shot Selector. De fire megapixel sensor giver en opløsning på 2272 1704 pixel med 3 x optisk zoom. Dette kamera giver dig mulighed at foretage justeringer af skarphed og farvemætning i dit billede. Flashområdet er omkring tre meter eller ni fødder.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com