Hvordan man Vælg skærme

May 25

Hvordan man Vælg skærme

Først at vælge den rigtige computerskærm kan på virke som en skræmmende opgave. Dog ved systematisk bestemmelse af hvad du har brug for ud af en computerskærm, denne proces kan være væsentligt forenklet. En række forskellige computer skærm størrelser og teknologier eksisterer, hver med deres egne cost-benefit-værdier. At finde den rigtige skærm kan i høj grad forbedre din computing og underholdning erfaring, som mange skærme giver god skærm fast ejendom samt fremragende farver/kontrast til en beriget multimedieoplevelse.

Instruktioner

1 Bestemme størrelsen af computerskærmen skal du. De fleste skærme er widescreen med størrelser målt diagonalt. Store skærme (22 inches eller mere) er nyttig for A / V redigering og multimedia aktiviteter.

2 Bestemme skærm kontrast ratio (hvid til sort) som du kræver. LCD-skærme har kontrastforhold omkring vifte af 40-50, 000:1, mens LED skærme kan have kontrastforhold på 5.000.000:1 eller mere. Høj kontrast nøgletal er godt for grafisk kunst og videoredigering.

3 Finde frem til det svar, du har brug. Lavere svartider resultere i en mere flydende billede, især under hurtig actionsekvenser i videospil. Mange skærme har svar gange mindre end 8 ms, som bør være tilstrækkeligt for fleste brugere. Lav svar gange (2 ms) kan være nødvendigt for computer gamere.

4 Søg online detailhandlere og lokale elektronik butikker for at finde den bedste pris på den skærm, du ønsker at købe. Læs kundebedømmelser for at få en idé om kvaliteten af produktet.

5 Opsætning af din nye computerskærm.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com