Hvordan du tilslutter en BlackBerry til serveren

May 13

Hvordan du tilslutter en BlackBerry til serveren

RAND, det selskab, der fremstiller Blackberry-enheden benytter en sikker kryptering server for at give virksomhedens brugere e-mail. Fordi Blackberry enheder tilbyder et niveau af sikkerhed frem for alt andre trådløse enheder, Blackberry er stadig en af de mest populære enheder for erhvervsbrugere. At bruge en Blackberry på en Blackberry Enterprise Server du nødt til at oprette en sikker forbindelse via kryptering nøglen generator. Når nøglen er etableret, kommer e-mail automatisk til din enhed.

Instruktioner

• Tether computer til din Blackberry med Blackberry USB kabel medfølger med din Blackberry. BlackBerry bruger to forskellige typer USB-kabler. Blackberry Curve og ældre modeller bruger en standard til mini USB kabel, mens fed og nyere modeller bruger en standard-at-micro USB-kabel.

• Gå til "Start" og derefter "programmer" på din stationære computer til at bestemme, om Blackberry Desktop Manager er installeret på din computer. Hvis det er tilfældet, klik på programmet til at lancere det. Hvis ikke, skal du kontakte systemadministratoren og anmode om, at de tilføjer software til din computer.

• Klik på ikonet med titlen "E-Mial opsætning" beliggende i Desktop Manager. Klik på fanen "Sikkerhed" og markere afkrydsningsfeltet ud for "Generer nøgle manuelt." Klik på "Generate."

• Flyt musen tilsluttet computeren løbende mens programmet genererer krypteringsnøglen.

• Klik på "Anvend" når Desktop Manager giver nøglen og derefter klikke på "OK" for at afslutte processen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com