Hvordan man kan rette dæk forskydning

August 6

Dæk forskydning er noget, de fleste bilejere skal beskæftige sig med på et tidspunkt. Det kan opstå som følge af at ramme en kantsten, det går ud over et stort hul i vejen eller det kan simpelthen ske over tid. Du skal rette dæk forskydning for at forlænge levetiden på dine dæk ved at gøre dem bære jævnt.

Instruktioner

• Afgøre, om du har brug for en front-end- og stak-vinkel justering eller en firehjulede justering. Du kan gøre en front-end justering, hvis du har en fast bagaksel, men du skal altid gøre en stak-vinkel justering på samme tid, som sikrer, at din Forside og bagside dæk linje op. En fire-hjulet justering er passende for de fleste andre køretøjer, også med firehjulstræk. I butikken, der gør din tilpasning bør kunne fortælle dig, hvilken slags justering behov for din bil.

• Find en velrenommeret automotive butik til at gøre din tilpasning ved at kontrollere legitimationsoplysninger, før du gå et sted. Hvis du kan vende tilbage til den butik, der solgte dig dine dæk, er det din bedste mulighed.

• Sætte den normal belastning, at bilen bærer i bilen, når du har justeret dækkene. Dette sikrer, at bilen er korrekt justeret efter hvad det bærer på en daglig basis. Ellers kan din tilpasning være slukket når du lægger alle dine ting i bilen, hvilket medfører mere slid på dine dæk.

• Rette dine dæk justering med jævne mellemrum, som instrueret i din instruktionsbog eller hver gang du får nye dæk. Hvis du føler nogen trækker eller rystelser, eller hvis du har haft en særlig slem ryk fra at ramme en kantsten eller et hul i vejen, skal du have dine dæk justeret.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com