Check Engine Light diagnostiske koder

February 13

Check Engine Light diagnostiske koder

Check Engine lyset er en del af dit køretøj On-Board Diagnostic [OBD] system. Når en unormal drift i et elektronisk kredsløb eller en komponent registreres, bruger computeren dette lys for at informere dem om situationen, mens opbevaring en problemer med kode, der identificerer den pågældende funktionsfejl. En Check Engine lyset er dog mere end en fremragende varslingssystem; Det er computeren udgangspunkt for at guide dig til fejlfinding og løse uanset problem det er opdaget.

Historie

Den første generation af den om bord diagnostiske [OBD-jeg] system blev udviklet under i 1980 ' erne. Det havde en meget begrænset diagnostiske evne og omfattede kun et par systemer til køretøjer. For autoteknikere var det vanskeligt at fortolke disse tidlige trouble koder, da hver køretøjsfabrikanten var bruger sin egen computer system stik og metoder til at identificere problemer. I midten af 1990 ' erne, men var systemet standardiseret og udvidet til at omfatte flere systemer i køretøjet. Nu, du eller en auto tekniker kan hente trouble koder genereres af den nye OBD-II system med anvendelse af et scanningsværktøj og fortolke dem med langt større præcision.

Identifikation

Køretøj computer bruger en Check Engine lyset på panelet Streg instrument til at informere dig om et muligt problem i en eller flere af systemerne til køretøjer. Når dette sker, en rød eller gul funktionssvigt indikatorlys [MIL] vil tænde. Nogle lys har silhuet af en motor, mens andre udsender en Service motor snart besked. Uanset hvad, dette betyder, at du skal inspicere motorsystemer identificeret hurtigst muligt for at løse problemet.

Funktion

Når den diagnostiske system registrerer en fejlfunktion, vil computeren tænde MIL lys når du starter motoren og det vil forblive på indtil du slukker motoren. Hvis den lyser og slukkes som dit drev, kan køretøjets systemer eller komponenter opleve en periodisk problem. Dog på en OBD-II-systemet indikerer en blinkende MIL lys at problemet kan alvorligt påvirke katalysatoren og bør fastsættes hurtigst muligt at undgå kostbare reparationer og skader.

Typer

Med det nyeste OBD-II-systemet genererer computeren en standardiseret alfanumerisk kode, som en auto-tekniker kan nemt konsultere og fortolke uanset køretøjets model. For eksempel, computeren altid genererer en problemer med kode, der begynder med et bogstav, efterfulgt af en fire-cifret nummer, og det kan ligne dette: P 0633. Det første ciffer angiver det område, der genereres koden. Dette kunne være krop [B], chassis [C], drivaggregatets [Pedersen] eller køretøjet netværk [U]. Det første tal angiver en standard kode [0] eller en udpeget af bilfabrikanten [1]. Følgende nummer identificerer funktionen system, hvor koden stammer fra: computer og medhjælper udgange [6] i dette tilfælde; mens de to sidste cifre peger komponenten kredsløb eller muligt berørt i systemet: problem i turbo oplader bypass ventil kontrolkredsløb [33]. Du kan finde dette koder i manualen instruktioner, der følger med værktøjet til scanning, spørge din Autodele butik sælger eller søger efter problemer med koder på nettet.

Forebyggelse/løsning

Ordentlig køretøjets vedligeholdelse på bilproducent anbefalede intervaller vil forhindre de fleste af de Check Engine Light eller diagnostisk besvær kode problemer på din bil. En vedligeholdelsesplan vil minde dig at inspicere og erstatte rettidigt slidte komponenter på tænding, starter, bremse, emissionskontrol, styring og andre systemer til at holde dem i orden ordentligt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com