Sådan bruges 35mm linser på et digitalt kamera

March 30

Standard 35-mm linser og digitale linser bruges til at have de samme optik og linse mounts. Du kan montere en 35 mm linse til et Pentax filmkamera på en Pentax digital kamera. Men producenter begyndte at eksperimentere med brændvidder og opdagede de kunne gøre meget bredere området linser. Fabrikanter producerer nu 18 - 200 mm zoom-objektiver, en vifte uhørt af før digitale kameraer.

Instruktioner

Sådan bruges 35mm linser på et digitalt kamera

• Montere din 35-mm linse med den korrekte objektivfatningen. En Nikon linse passer ikke en kanon eller en Pentax, for eksempel, uden en adapter. Det samme gælder for tredjeparts-linser af virksomheder som Sigma og Tamron. Hver er lavet med et kamera-specifikke objektivfatningen.

• Montere en normal---50 til 55-mm---linsen på dit digitale kamera. Bemærk, at på de fleste digitale kameraer med en standard charge - sammen enhed (CCD) sensor, vises visningen skal ganges. Der er normalt en 1,5 x faktor, hvilket betyder, at en 50 mm normal linse vil fremstå som et 75 mm-portræt linse. Selv din widest-angle linser, såsom 24 mm, vil miste nogle vidvinkel aspekt på grund af dette.

• Prøv at bruge 50-mm linse i din baghave; vænne sig til den forstørrelse effekt af CCD. Hvis du er vant til en god vidvinkel med din 24 mm linse, vil der blive skåret til 36 mm, så du ikke behøver synsfelt, man kunne forvente. Prøv linse på en normal scene, som udsigten fra din ryg veranda.

• Bruge forstørrelse effekt. Hvis du har en 50 - 200 mm zoom linse på din gamle filmkamera, har du nu en 75 - 300 mm zoom til at spille med. Det vil give dig længere rækkevidde for fanger en fugl i et træ eller picking ud et ansigt i en menneskemængde uden at blive bemærket.

Tips & advarsler

  • 35 mm film kamera objektiver tendens til at være tungere end deres digitale modstykker. Hvis du skydning med en lang teleobjektiv, prøv at hvile kameraet på et stativ eller anden fast overflade. Dette vil bidrage til at støt visningen.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com