Hvordan at reparere en Blæsermotor i en 1996 RAV4

August 29

Varmelegeme Blæsermotor i din 1996 Toyota RAV4 er en meget varigt enhed, men der er altid mulighed for en fan fiasko på grund af interne træthed. Men svigt i denne enhed i din Toyota er normalt på grund af en lækage i vandvarmeren kernen afdrypning ned til vandvarmeren blæsermotor. En dårligt fungerende blæser blæseren skyldes normalt varmer blæser modstandskvinde. Udskiftning af varmeapparat Blæsermotor er en forholdsvis ligetil job, der kræver nogle værktøjer.

Instruktioner

• Fjern dækslet til lavere dashboard under handskerummet bruger en driver, stik til at fjerne skruerne. Dette vil give adgang til undersiden af bindestreg i passagersiden. Trække den elektriske stik ud af vandvarmeren Blæsermotor placeret direkte under handskerummet.

• Fjern de fire eller fem skruer rundt udenfor omkredsen af motoren med en socket driver. Sænk Blæsermotor ned og trække det fra under stregen.

• Fjern møtrikken på slutningen af blæser motorakslen sikring fan til Blæsermotor med en socket driver. Lift fan off motorakslen. Overføre blæser motor fan til den nye Blæsermotor og stramme aksel møtrik med en socket driver.

• Installer den nye Blæsermotor ind i huset og spænde alle skruerne med socket driver. Tilslut den elektriske sele stik. Installere den nederste streg dæksel og spænd alle skruer med socket driver.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com