Hvordan man bruger en Digital begreber kamera

May 14

Hvordan man bruger en Digital begreber kamera

Digital begreber kameraet er lavet af firmaet Sakar. Sakar gør mange innovative produkter, herunder lille videokameraer og kameraer. Den digitale koncepter kamera er en billig, nøglering kamera. Kameraet er i stand til at tage billeder i opløsningen på 352 af 288 pixel. Det kan lagre op til 70 billeder af denne størrelse. Sakar indeholder software til at gøre kameraet, Digital begreber en bedre værdi. Dette kamera er populær med børn og teenagere, fordi det er så billigt og let at håndtere.

Instruktioner

• Placer friske batterier i den digitale koncepter kamera. Åbn batteridækslet, indsætte batterierne, så polerne er justeret med kameraet korrekt og lukke dækslet.

• Installere den software som er inkluderet med Digital Concepts kamera, før du forsøger at tilslutte kameraet til computeren. Læg cd'en i dit CD drev og følg skærmen bliver bedt om at fuldføre processen. Vælg den korrekte model af kameraet, når spørgsmålet vises på skærmen.

• Tage billeder i god belysning. Skubbe ned funktionsknappen "" på kameraet, så at lyset tændes. Se gennem kameraets søger, mens du holder den stabil. Tryk på knappen på toppen af kameraet til at tage fotografiet. Vent, indtil du hører kamera bip én gang før du tager det næste billede. Der er en lille forsinkelse.

• Brug timer for at tage forsinket billeder. Tryk på "funktion", indtil du ser ikonet for den ligner en "SE." Skub udløserknappen inden for en fem-sekunders rude hen til aktivere en tid-forsinket skud. Digital begreber kameraet bipper når hvert sekund indtil 10-sekunders forsinkelse er udløbet. Vente til kameraet for at bippe to gange for at angive, at fotoet er komplet.

• Hente billeder fra dit kamera med den PhoTags Express software inkluderet med kameraet Digital begreber. Tilslut kameraet til computeren med et USB-kamera kabel. Placer den lavere ende i kamera-port og USB-stikket i en USB-port i computeren. Tænd for kameraet. Klik på ikonet PhoTags Express på din computerskærm og vent til programmet til at åbne. Klik på den fane, der er mærket "Få fotos", når programmet er klar. Følg anvisningerne for skærmen at færdig med at importere billeder fra kameraet.

• Slette alle billeder gemt i kameraet. Tryk på funktionsknappen "", indtil du se et ikon, der ligner "CA." Tryk én gang på udløserknappen inden for fem sekunder og derefter en anden gang inden for en anden fem sekunder til at slette alle lagrede billeder.

Tips & advarsler

  • Du kan også tage korte videoer med nogle modeller af den digitale koncepter kamera.
  • Fuldt lys skaber de bedst mulige skud med en lav opløsning kamera.
  • Genopladelige batterier er at foretrække i den digitale koncepter kamera. Kameraet bruger mange batterier for sin lille størrelse.
  • Undlad at åbne batteridækslet, mens kameraet er i brug. Du kan miste alle dine gemte billeder.
  • Bland ikke gamle og nye batterier.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com