Liste af gamle muskel biler

July 12

Liste af gamle muskel biler

Muskel biler er indbegrebet hård fyr korte. Tjek alle film med den hårde fyr som hovedpersonen og du kan garantere han sportslige en klassiske muskel bil mens søger hævn mod skurkagtige lovovertrædere. Bortset fra, at muskel bil entusiast samle for at sælge og købe eller simpelthen beundre de klassiske funktioner. Tjek et par af disse muskel bil klassikere.

Plymouth

Plymouth er en leder i den klassiske bil kredsløb. Plymouth bærer flere muskel biler under navnet herunder 1969 Plymouth RoadRunner, som ifølge musclepricecars.com "er nu blevet et ikon af muskel bil genre samt en af de mest værdifulde og stadig mere eftertragtede samleobjekter i moderne opkøber bilmarked." En anden Plymouth muskel bil er 1968 Plymouth GTX, som blev bygget med en Commando V-8 motor. Plymouth GTX havde et konvertibelt kroppen stil og startede på $3,590 i 1968 med pistolgreb shifter tilføjet som en no-cost option. Andre gamle muskel biler under navnet Plymouth omfatter 1970 Plymouth Superbird og Plymouth Barracuda eller "Cuda" som det blev nogle gange omtalt som.

Pontiac

Pontiac også har været at gøre muskel biler i år. Nogle af de mere populære modeller omfatter Pontiac GTO, som hovedsageligt henviser til amerikanske, australske og sydafrikanske modeller med stor kapacitet motorer. Muskel biler, der falder under navnet GTO omfatter 1970 Pontiac GTO dommer klon og den altid populære 1969 klassiske Pontiac Trans-Am.

Ford

Når du tænker på en klassiske muskel biler, er Ford et navn, der ofte dukker til at tænke. En af Ford favoritter var 1968 Mustang GT, som var en kombination af både slanke og hastighed. Et år senere, var 1969 Mustang Boss designet til mere kraft. Andre samleobjekter under navnet Mustang omfatter Ford 1957 Thunderbird, som var en af de første muscle biler lavet af Ford og 1971 Ford Cobra Torino.

Chevy

Chevrolet er en amerikansk korte i muskel biler. Nogle af de større navne omfatter 1965 Chevy Impala og 1970 Chevy Camaro SS. Impala stammer sit navn fra den sydafrikanske antilope og i mange år blev sat ud over andre biler af sin symmetrisk tredobbelt baglygter. Chevy Camaro SS først gik på salg i 1966 og blev designet af Chevrolet til at konkurrere med Ford Mustang.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com