Hvordan virker et kabel DVR?

April 9

Hvordan virker et kabel DVR?

Hvad er en DVR?

En DVR eller digital video optager, er en enhed, der registrerer kabel tv-shows i realtid at give seeren til at pause, spol frem og Spol tilbage tv-shows, som de ser eller gemme shows for fremtiden ser. Den mest populære mærke af DVR er en Tivo. Selvom DVRs kan købes som et separat element, tilbyder de fleste kabel-selskaber pakker, der omfatter en DVR som en del af de månedlige kabel-pakke.

Hvordan virker et kabel DVR?

En DVR fungerer lidt som en hybrid af en VCR og din hjemmecomputer. Det er i stand til at registrere kabel programmering, enten direkte eller efter en timer, som du har angivet, og gemme programmerne internt. Oplysningerne gemmes i en ikke-flytbar harddisk svarer til en personlig computer. Med en computer, disken har en begrænset hukommelse, når at hukommelsen er fuld, skal DVR enten stoppe optagelsen nye programmering eller begynder at dumpe gamle programmer. DVR modeller med varierende niveauer af hukommelse er tilgængelige for køb. For at få adgang til oplysninger om programmet og viser på en timer, skal enheden være hooked op til en internetforbindelse.

DVR funktioner og brug

Selvom funktioner varierer efter kabeludbyder og DVR model, deler de fleste DVRs grundlæggende operationer. Kabel-og satellitudbydere giver normalt programmering tidsplaner for 9-10 dage i fremtiden, så du kan vælge viser for at optage dette langt i forvejen. DVRs angiver, hvor mange timer programmering er blevet brugt på harddisken og hvor mange timer er overladt til at optage nye programmering. Når du vælger et program, der er en del af en serie, vil du have mulighed for at optage bare én show, alle episoder eller alle nye episoder af showet automatisk. De fleste DVRs er to kanal, hvilket betyder, at de er i stand til at optage to programmer på én gang. Hvis der er en konflikt mellem shows optages, vil DVR advare dig. Du har mulighed for at skabe en prioritet system, der automatisk vil løse tvisten, hvis du vælger for mange programmer på samme tid eller manuelt prioritering og annullering af en af shows. Når du spiller et show eller ser live-tv, vil du være i stand til at stoppe, spol frem, spol tilbage og pause programmet. Hvis du er nødt til at stoppe ser en optagede program del af vejen igennem, vil din DVR husker, hvor du var på i programmet og præsentere mulighed for at genoptage din visning fra det punkt eller starte forfra.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com