Sådan foretages fejlfinding af LCD-TV med døde Pixels

February 24

Sådan foretages fejlfinding af LCD-TV med døde Pixels

Dit LCD-TV fungerer som centerpiece i din medieoplevelse. Stuck pixels kan mar denne erfaring, skinnende som lysende pletter på din underholdning. I modsætning til døde pixels, hvor det hele pixel fejl og bliver sort, stak pixel er smukt tændt og kan repareres enten ved software eller en god sækken.

Forberedelse til reparation

Før du satte sig for at lave din stak pixel, Sørg for problemet er med skærmen selv. Forsigtigt rense skærmen med en blød klud og skærm renere, pasning til at sprøjte renere på kluden og ikke på skærmen selv. Test derefter skærmen med forskellige input medier som din computer, videospil og tv-tjeneste. Hvis de stak pixel er konsekvent, er problemet faktisk skærmen. Hvis problemet ændres med medierne, kan dit problem være input medierne eller en fejlagtig tilslutning.

UDPixel og JScreenFix

Hvis du rent faktisk har en stak pixel, er der to muligheder til at løse det, der ikke kræver faktisk rører skærmen. UDPixel er en omkostningsfrit programmel nytte at lokaliserer stuck pixels og forårsager alle pixlene omkring dem at hurtigt bladre gennem forskellige farver. Efter et par timer, kan det stak pixel løses. Du kan også bruge JScreenFix, en Web-baseret program, der forvandler alle skærmen pixels og slukker på ca 60 gange i sekundet. Dette kan også løse problemet efter et stykke tid.

Factory Reset

Du kan også forsøge at nulstille dit tv til fabriksindstillingerne. Den nøjagtige fremgangsmåde for denne proces varierer fra én producent og én model til næste, så du skal konsultere din instruktionsbog for yderligere detaljer. Hvis manualen ikke indeholder disse oplysninger, skal producenten af din tv-teknisk support personale kunne gå dig gennem processen.

Manuel reparationsmetoder

Hvis skærmen stadig har fast pixel, kan du forsøge manuel reparation. Før du forsøger manual reparation, rådes du risikerer at beskadige skærmen, bryde flere pixels og tømme din garanti. Der er tre metoder til reparation af pixels: pres, gnide og trykke på. At bruge pres, finde en kuglepen eller en kedelig blyant og en vaskeklud, og fold vaskeklud. Derefter slukke for dit tv, lægger dugen over de berørte pixel og anvende let tryk kun på dette område ved hjælp af pennen. For metoden gnide forsigtigt gnide på pixel med en finger indtil det nulstiller. For metoden aflytning tænd fjernsynet og gøre det til en sort skærm til at lokalisere pixelen lettere. Derefter trykke på det forsigtigt med en kuglepen eller et andet lille, kedelig objekt. Hvis nogen af disse metoder har arbejdet, bør du se de stak pixel fungerer korrekt igen.

Hvis alt andet fejler

Hvis disse metoder ikke fungerer, har du meget få muligheder. Hvis dit tv er stadig under garanti, kan du kontakte producenten for at se om reparation eller udskiftning. Selv om det er kan fabrikanten nægte at træffe foranstaltninger, medmindre pixel problemet når en vis grænse, baseret på antallet af døde pixels og deres placering. (Dårlige pixels i midten af skærmen er overvejet alvorligere.) Hvis ikke, kan udgifterne til professionel reparation for de døde pixels være uoverkommelige. I disse tilfælde muligvis din eneste valg at leve med de stak pixel, eller erstatte tv helt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com