Tips for at besvare telefoner

June 29

At have ordentlig telefon etikette er afgørende, om du besvare telefonen i hjemmet eller på kontoret. Det anses for god form at besvare telefonen på så få ringe som muligt. Før hænge, tillade anden person til at reagere og når begge parter er færdig med samtalen, afslutte opkaldet på en høflig måde. Overveje et par andre vigtige tips, når besvare telefoner.

Hilsen

Når du besvarer opkaldet, høfligt hilse partiet på anden enden med et enkelt "goddag" eller "God eftermiddag." I et forretningsmiljø, identificere hvem du er og ringer selskab personen. Et godt eksempel ville være, "god morgen, du har nået Smith & Associates. Mit navn er Mary, hvordan kan jeg hjælpe dig?" Være høflig og lige til punktet. Dette giver kalderen at vide eller ej, han har nået den ønskede person før at komme ind i en lang samtale.

Tale klart

Aldrig besvare telefonen med munden fuld. Det er upassende og irriterende. Hvis du bare skubbet en smattet peanut-butter sandwich ind i din mund lige før opkaldet, snup et glas mælk og sluge det hurtigt. Derefter besvare opkaldet. Denne regel gælder for såvel erhvervslivet som privattelefon besvare etikette. Formulere ordentligt og medmindre det er et personligt opkald, udelade slang.

Reagere formelt

Vær sikker på, du ved, hvem kaldende findes før reagerer på en afslappet måde. Hvis du er hjemme og modtage et opkald, ikke svare, "Hey, pige, hvad er?" før du rent faktisk ved, at det er din bedste ven. Besvare i en formel tone med et simpelt "Hej?" Når du indser det er din bedste ven eller din søster, så du kan tale henkastet. Hvis du er på arbejde, svare professionelt selv hvis du kender din ven skulle kalde ved middagstid. En fejl som kunne være ret pinligt for dig og virksomheden. Funktionen opkalds-ID er en stor hjælp i at identificere dem, der ringer, men det er ikke fuld bevis.

Ikke frivillige oplysninger

Vent, indtil du ved, Hvem ringer. Hvis en person ringer til dig derhjemme, og så snart du svare spørger han "Hvem er dette?" Giv ikke oplysningerne. Han kaldte dit hus og korrekt etikette dikterer, at han først identificerer sig selv og formålet med sit kald. Også, ikke reagere hvis opkalderen hævder at være fra en business institution og beder om personlige oplysninger, såsom dit CPR-nummer. Høfligt fortælle, der ringer, at du vil ringe til institution senere med disse oplysninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com