Sådan at transportere en bil til Frankrig

June 8

Sådan at transportere en bil til Frankrig

Det er en forholdsvis nem opgave at hoppe på et fly og flyve til Frankrig med kufferten på slæb, men transport af dit køretøj i udlandet kan være kompliceret og tidskrævende medmindre du vide, hvilke skridt at tage. I de fleste tilfælde, vil din bil blive afsendt udlandet på en sikker ocean fragtskib. Du skal højst sandsynligt ekspertisen af en professionel rederi til lastning og losning dit køretøj i den metal skibscontainer, der vil sikre det under sin rejse til Frankrig.

Instruktioner

Transport gebyrer variere afhængigt af bilens størrelse og vægt.

Indsamle alle relevante oplysninger om dit køretøj, herunder mærke og model, dens værdi og køretøjets identifikationsnummer (VIN). Har en kopi af din bil registrering, forsikring papirarbejde og titel forberedt så godt. Søg på lokale business directory lister eller udføre en søgning på internettet for at finde et rederi, der har specialiseret sig i internationale bil shipping. Ringe til virksomheden og anmode om et tilbud og detaljerede oplysninger om forsendelse din bil til Frankrig, eller indsende en online forespørgselsformular. Du kan blive bedt om at give relevante oplysninger om bilens størrelse og vægt at modtage en nøjagtig citat.

Efterlad kun en fjerdedel-tank af gas, så du bliver ikke debiteret for ekstra vægt.

Planen kan på forhånd for dit køretøj er forsendelses- og husk på, at køretøjet shipping oversøiske rutinemæssigt tage så længe som fire uger. Nogle køretøj transportvirksomheder tilbyder avancerede tjenester såsom køretøjets pickup og forberedelse, men andre leverance virksomheder kræver, at du at bringe bilen til port på dagen for forsendelse. Forlade registrering, forsikring papirer og én tændingsnøglen i køretøjet, og fjerne alle dine personlige ejendele. Skriv dit pasnummer på ethvert køretøj identifikation papirarbejde, som vil blive forelagt for toldmyndighederne. Sørg for, du får en kvittering fra Tolderen inden de forlader bilen, og kontrollere, hvor du vil blive picking up bil i Frankrig. Mest transporterede køretøjer samles op på Le Havre, den største havn i Normandiet, men din afhentning kan variere.

Frankrig transport gebyrer omfatter told og moms eller moms.

Kontakt det fransk konsulat for at få at vide hvad andre begrænsninger, krav, gebyrer og skatter du er ansvarlig for en gangs skyld du afhente din bil i Frankrig. Franske auto importafgifter typisk beløber sig til omkring 10 procent af bilens værdi og kan betales ved levering. Ansøge om en fransk indenlandske nummerplade, når bilen har gået igennem told. Bringe din førerens licens og registreringsdokumenter, toldprovenu og kopier af dit certifikat af Bilforsikring og auto titel. Når din bil ankommer i Frankrig, har du højst fire måneder at få den franske indenlandske nummerplade.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com